Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Molke

Mölke Recreatie B.V.

Park in het kort


  • Verschillende prachtige accommodaties
  • Schietbaan, verhuur van boten, overdekt zwembad en meer faciliteiten
  • Ligt aan het riviertje de Regge

Aan het riviertje De Regge vindt u vakantiepark Mölke. U kunt op het park verblijven in uw eigen kampeermiddel, of een mobile home, chalet, of Reggehooiberg met privésauna huren. Het vakantiepark heeft voor alle leeftijden erg veel te bieden. Lees uitgebreide omschrijving.

Molke Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Vakantiepark Mölke

Aan het riviertje De Regge vindt u vakantiepark Mölke. U kunt op het park verblijven in uw eigen kampeermiddel, of een mobile home, chalet, of Reggehooiberg met privésauna huren. Het vakantiepark heeft voor alle leeftijden erg veel te bieden.

Faciliteiten op Vakantiepark Mölke

Op vakantiepark Mölke vindt u een enorm aanbod aan faciliteiten, zo is er een airtrampoline, all-weather sportveld, binnenspeeltuin, bowlingbaan, animatieteam, verhuur van boten, kano's, fietsen en skelters, een tennisbaan, schietbaan, overdekt zwembad, met apart peuter- en kleuterbad en daarnaast ook nog eens een snackbar, waar u ook meeneem maaltijden kunt halen.

Kortingen en aanbiedingen Vakantiepark Mölke

We hebben voor Vakantiepark Mölke diverse aanbieders geselecteerd. Wilt u boeken? Vergelijk dan de prijzen en aanbiedingen van de door ons geselecteerde aanbieders en u boekt altijd tegen de laagste prijs.

Deze website gebruikt cookies, meer info