Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Landal Volendam

Volendam, Noord-Holland

Landal GreenParks
Plaats review >>

Geef je mening in 2 minuten

Park in het kort


  • Luxe bungalows, een aantal aan het water
  • Bijzonder ligging in Volendam
  • Modern park, veel te doen in de omgeving

Met werkelijk superbungalows, soms ook nog eens een ligging aan het water en natuurlijk alles wat Volendam te bieden heeft een toppertje. Landal Volendam is een modern park dat zich perfect leent voor een vakantie in Noord-Holland. Daarnaast is er in Volendam ontzettend veel te doen. Het park zelf biedt naast de prachtige bungalows verder geen faciliteiten, maar waarschijnlijk zul je deze vanwege de bruisende omgeving niet missen. Lees uitgebreide omschrijving.

Landal Volendam Boeken

Check de beste aanbieding bij:

Of check de actuele last minutes

Landal Volendam

Luxe bungalows in Volendamse stijl en dan ook nog eens op een locatie als deze. Verblijven in een luxe bungalow in Volendam aan het water is namelijk best een privilege. Het kan op dit gave park van Landal GreenParks. Naast het park vind je trouwens ook nog een buitenzwembad. Voor verder vermaak voorziet de rest van Volendam je in ruime mate. Zeker met oudere kinderen, of voor een romantisch weekendje weg is dit park een absolute topper!

Buitenzwembad vlakbij en natuurlijk?. Volendam

Niet echt een park dat bol staat van de faciliteiten, sterker nog naast fietsenverhuur en iedere ochtend verse broodjes is er niets. Echter vind je in de directe omgeving wel heel erg veel. Naast het park bevindt zich namelijk een buitenbad. Verder vind je in Volendam ook nog een overdekt zwembad. Uit eten? Dan vind je in de omgeving van het park bijzonder veel restaurants.

Appartementen en luxe bungalows

Zelfs de meest super verwende gasten zullen zich in de watten gelegd voelen tijdens een verblijf op Landal Volendam. De bungalows en appartementen bieden erg veel luxe en comfort. In de luxe exemplaren beschik je bijvoorbeeld over een eigen sunshower en sauna. Daarnaast ligt een deel van de bungalows aan het Markermeer. Ook de appartementen bieden veel extra’s. Alle accommodaties zijn geheel in Volendamse stijl gebouwd.

Bekijk alle bungalows

Omgeving van Landal Volendam

Als je weleens in Volendam geweest bent, dan weet je dat dit al een uitstapje op zich is. Toch is er in de regio nog veel meer te doen. Zo is er de Dij in Volendam, het Volendams museum, de Volendam Marken Express, de Zaanse Schans en nog veel meer! Ook zijn er in de hele provincie Noord-Holland uitstapjes genoeg te maken, waardoor vervelen tijdens een verblijf op Landal Volendam vrijwel onmogelijk is.

Tips in de omgeving

Kortingen en aanbiedingen Landal Volendam

Een park dat zich positioneert tussen de zogenaamde luxe parken. Dit vooral door de unieke ligging en natuurlijk de extreem mooie bungalows en appartementen. Niet teveel betalen voor dit schitterende Landal Volendam? Bekijk dan eens de beste Landal aanbiedingen en boek met maximale korting.

Deze website gebruikt cookies, meer info