Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Vakantiedorp Het Grootslag

Park in het kort


Gelegen aan het IJsselmeer en vlakbij de jachthaven in Andijk vindt u Vakantiedorp Het Grootslag. Een park met alles erop en eraan. In de buurt vindt u ook nog de steden Enkhuizen, Hoorn en Medemblik. Het Grootslag is een park dat erg veelzijdig is en voor zowel jong als oud erg veel te bieden heeft. Lees uitgebreide omschrijving.

Vakantiedorp Het Grootslag Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Vakantiedorp Het Grootslag aan het IJsselmeer

Gelegen aan het IJsselmeer en vlakbij de jachthaven in Andijk vindt u Vakantiedorp Het Grootslag. Een park met alles erop en eraan. In de buurt vindt u ook nog de steden Enkhuizen, Hoorn en Medemblik. Het Grootslag is een park dat erg veelzijdig is en voor zowel jong als oud erg veel te bieden heeft.

Faciliteiten op Het Grootslag in Andijk

Op het Grootslag vindt u o.a. bowlingbanen, midgetgolf, mogelijkheden om paard, of pony te rijden, poolbiljart, speeltuinen, en diverse andere sportieve faciliteiten. Op het gebied van horeca vindt u op het park een pannenkoekenrestaurant, pizzeria en een snackbar.

Kortingen en prijzen Het Grootslag

Wilt u Het Grootslag boeken voor de allerlaagste prijs? Vergelijk dan de aanbiedingen van de door ons geselecteerde aanbieders, u vindt dan gegarandeerd het beste aanbod voor dit prachtige vakantiedorp in Andijk.

Deze website gebruikt cookies, meer info