☰ Menu
 
 

Roompot Marinapark Volendam

Volendam, Noord-Holland

Roompot Vakanties

Park in het kort


Het Marinapark Volendam ligt aan het IJsselmeer op korte afstand van de oude haven van Volendam. De kleurrijke gevels van de huisjes langs het water geven het park een Volendams tintje. Op het park zijn talloze faciliteiten, zoals een jachthaven, overdekt zwembad en beautysalon. Tevens kun je bij het hotel sloepen voor een vaartocht op het IJsselmeer en fietsen huren. Lees uitgebreide omschrijving.

Roompot Marinapark Volendam Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

De bungalows aan het water

Marinapark Volendam

Het Marinapark Volendam ligt aan het IJsselmeer op korte afstand van de oude haven van Volendam. De kleurrijke gevels van de huisjes langs het water geven het park een Volendams tintje. Op het park zijn talloze faciliteiten, zoals een jachthaven, overdekt zwembad en beautysalon. Tevens kun je bij het hotel sloepen voor een vaartocht op het IJsselmeer en fietsen huren. 

Het zwembad op Roompot Marinapark Volendam

Faciliteiten op Marinapark Volendam

De vele faciliteiten maken het verblijf op het park extra aangenaam. De kinderen vermaken zich in het zwembad, op de speeltoestellen en het strand. In het restaurant kun je heerlijk eten en in de loungebar genieten van een drankje. Op het park vind je ook leuke winkeltjes.

Luchtfoto van Roompot Marinapark Volendam

Marinapark Volendam: de omgeving

Volendam heeft de sfeer van een vissersdorp behouden. Vanaf de gezellige Dijk kijk je uit over de haven en het water. Wie Volendam zegt, zegt ‘palingsound’. In het Palingsoundmuseum kom je alles te weten over de Volendamse groepen en zangers. Met de Marken Express zet je koers naar Marken. Het voormalige eiland is een bezoek waard dankzij de buurtschappen met hun groene huisjes en de klederdracht. Fietsen door het waterrijke Waterland is een belevenis.

Tips in de omgeving
De woonkamer in 1 van de bungalows

Accommodaties op Marinapark Volendam

De vakantiehuizen zijn opgetrokken in Volendamse stijl. De huizen verschillen in aantal kamers, ligging aan het water of bij de jachthaven en in extra voorzieningen, zoals een privé-sauna. Alle woningen zijn modern ingericht met een Volendamse touch.

Bekijk alle bungalows
De Jachthaven op Roompot Marinapark Volendam

Kortingen, acties en aanbiedingen voor Marinapark Volendam

Voor Marinapark Volendam zul je waarschijnlijk het makkelijkst een goede aanbieding vinden op onze speciale pagina met acties en aanbiedingen voor Roompot Vakanties. Meestal is er wel een actie te vinden waar je flink je voordeel mee kan doen. Verder adviseren we je om de prijzen voor Marinapark Volendam te vergelijken bij de door ons geselecteerde aanbieders. Houdt hierbij wel rekening met eventueel bijkomende kosten als reserveringskosten, toeristenbelasting en bedlinnen.

Deze website gebruikt cookies, meer info