☰ Menu
 
 

Het Noorder Sandt

Park in het kort


Wil je graag je vakantie doorbrengen aan de kust? Dan is Camping 't Noorder Sandt in Juliandorp aan Zee echt iets voor jou. Een gezellige familiecamping aan zee met ontelbare mogelijkheden om je vakantie tot een succes te brengen. Ga genieten op het strand, ontspan in het zonnetje en laat de kinderen ravotten op de camping. Er is hier voor ieder wat wils, Camping 't Noorder Sandt is voor het hele gezin, maar ook een groep vrienden of lekker met zijn tweeën een fijne bestemming! Lees uitgebreide omschrijving.

Het Noorder Sandt Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Camping 't Noorder Sandt

Wil je graag je vakantie doorbrengen aan de kust? Dan is Camping 't Noorder Sandt in Juliandorp aan Zee echt iets voor jou. Een gezellige familiecamping aan zee met ontelbare mogelijkheden om je vakantie tot een succes te brengen. Ga genieten op het strand, ontspan in het zonnetje en laat de kinderen ravotten op de camping. Er is hier voor ieder wat wils, Camping 't Noorder Sandt is voor het hele gezin, maar ook een groep vrienden of lekker met zijn tweeën een fijne bestemming!

Vakantie in een strandhuisje

Op Camping 't Noorder Sandt kun je verblijven in een strandhuisje of Woodlodge. De strandhuisjes zijn comfortabel ingericht, zijn er in diverse types en bieden de rust en vrijheid die je zoekt. Hetzelfde geldt voor de woodlodge, waar je het gevoel van kamperen ervaart met het comfort van een chalet. Probeer het zelf eens uit! Daarnaast zijn er diverse kampeervelden met zowel basis- als comfortplaatsen. De basisplaatsen zijn ruim en beschikken over elektra en wifi. De comfortplaatsen hebben ook nog een eigen watertoevoer, tv aansluiting en afvoer. Daarnaast zijn de plekjes iets rustiger gelegen op de kleinere veldjes.

De faciliteiten op Camping 't Noorder Sandt

Het kan natuurlijk voorkomen dat het zonnetje het voor gezien houdt en een dagje strand er niet in zit. Niet getreurd, want dan kan je gezellig naar het overdekte zwembad 't Spetternest. Een perfecte oplossing waar kinderen niet uitgekeken raken! Verder biedt 't Noorder Sandt speeltuinen, een hangplek voor de jeugd, een kindertheater en nog veel meer leuke activiteiten. Vervelen is hier absoluut geen optie. Voor de volwassenen is er ook veel te beleven. Zo kan je fietsen huren voor een gezellige tocht door de omgeving, ontspannen in de sauna, een bezoekje brengen aan de bibliotheek of gewoonweg met de kinderen mee naar het zwembad of het strand. Camping 't Noorder Sandt is leuk voor iedereen!

Kortingen en aanbiedingen voor Camping 't Noorder Sandt

Ben je overtuigd en wil jij graag op vakantie met het gezin, je vrienden of partner naar Camping 't Noorder Sandt? Kijk dan snel naar de mogelijkheden. Natuurlijk wil je niet onnodig veel betalen, waardoor het handig is even de acties en aanbieders van de door ons geselecteerde aanbieders te vergelijken. Houdt hierbij wel rekening met bijkomende kosten als reserveringskosten, toeristenbelasting en bedlinnen.

Deze website gebruikt cookies, meer info