Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Roompot Bospark 'T Wolfsven

Mierlo, Noord-Brabant

Roompot Vakanties

Park in het kort


Bospark De Schaapskooi ligt midden in de Veluwse bossen. Het natuurrijke park is ideaal voor gezinnen met kinderen. En voor mensen die graag willen genieten van rust en een mooie omgeving. Op het park vind je een overdekt zwembad. Hier kan de hele familie genieten van waterpret. Kinderen kunnen zich vermaken in de verschillende speeltuinen. En in het hoogseizoen is er een animatieteam aanwezig. Je dagelijkse boodschappen haal je in de supermarkt. En een hapje eten kan in het restaurant of bij de snackbar. Voor je verblijf heb je de keuze uit diverse accommodaties. Deze zijn geschikt voor 4, 6 of 10 personen. Lees uitgebreide omschrijving.

Roompot Bospark 'T Wolfsven Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Parkcentrum aan het water

Bospark 't Wolfsven Mierlo

Bospark ’t Wolfsven ligt midden in de bossen tussen Eindhoven en Geldrop en grenst aan de Strabrechtse Heide, een schitterend natuurgebied van ruim 1500 ha. In deze prachtige omgeving kun je lange wandel- en fietstochten maken en volop genieten van de natuur. Er bevinden zich ook vele dagattracties in de omgeving van het park.

Binnenzwembad

Faciliteiten op Bospark 't Wolfsven

Op het park zijn tal van voorzieningen, zoals een overdekt zwembad en all weather tennisbanen. Ook is er een groot natuurbad met een strandje en ligweide. Op een mooie dag kun je hier heerlijk zwemmen, vissen of roeien.
Wie van tafeltennis, voetbal, midgetgolf en jeu de boules houdt kan dit ook op het park doen. In het hoogseizoen is er een sport- en animatieprogramma. Op het terrein is een restaurant en pannenkoekenhuis.

Mooie groene omgeving

Bospark 't Wolfsven: De omgeving

De Strabrechtse Heide is een immens natuurgebied om eindeloos rond te zwerven. Heide, naaldbomen, vennen, stuifduintjes, kronkelpaden en boerderijtjes zorgen voor een afwisselend landschap. Eindhoven is een leuke stad voor een bezoek. Eindhoven Museum is een ‘levend museum’. Bewoners van Eversham en Endehoven, de voorlopers van Eindhoven, lopen hier in historische kledij en oefenen oude ambachten uit.

Tips in de omgeving
Chalet op Roompot Bospark 'T Wolfsven

Accommodaties op Bospark 't Wolfsven

De bungalows, chalets en white camp cottages (4-6 personen) op het park zijn allemaal vrijstaand en omgeven door natuur. Je loopt zo vanuit de woonkamer het groen in.

Luchtfoto van Roompot Bospark 'T Wolfsven

Kortingen en aanbiedingen Bospark 't Wolfsven

De laagste prijs voor Bospark ’t Wolfsven vind je over het algemeen door de aanbiedingen van Roompot Vakanties door te nemen, of gebruik de Roompot kortingscode. Ook kun je soms erg scherpe prijzen voor dit vakantiepark vinden door even de prijzen van de door ons geselecteerde aanbieders te checken.

Reviews

8.3

Lianne
21-03-2018

Punthuisje

Fijne plek rondom huisje. Bos gevoel