Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Vakantiepark Efteling Loonsche Land

Kaatsheuvel, Noord-Brabant

Efteling
Themakamers Duinzicht 6-persoons op Efteling Loonsche Land
Plaats review >>

Geef je mening in 2 minuten

Park in het kort


  • Bij de Efteling
  • Extra beleving door de bijzondere accommodaties
  • Restaurant en diverse speeltoestellen op het park

Attractiepark De Efteling in je achtertuin. Bij een verblijf heb je ook nog eens onbeperkt gratis toegang. Vakantiepark Efteling Loonsche Land hoort bij het attractiepark en maakt de beleving helemaal compleet. Veel accommodaties zijn dan ook heel apart. De inrichting is meestal niet bepaald standaard. Dit versterkt het gevoel er echt even uit te zijn. Qua vermaak voor kinderen is er natuurlijk genoeg te doen. De Efteling ligt op steenworp afstand en ook op het park zijn een aantal speelmogelijkheden. Lees uitgebreide omschrijving.

Vakantiepark Efteling Loonsche Land Boeken

Check de beste aanbieding bij:

Of check de actuele last minutes

De voorkant van vakantiewoning de Schaapskooi

Vakantiepark Efteling Loonsche Land

Een zeer bijzondere combinatie tussen het spectaculaire attractiepark De Efteling en de natuur. Vakantiepark Efteling Loonsche Land is in alle facetten 1 met de natuur. Je vindt hier vakantiewoningen waarvan het dak begroeid is met gras en overal op het park bomen gecombineerd met duinzand. Al met al een zeer bijzonder park, waarvandaan je gratis onbeperkt toegang hebt tot De Efteling. Je vindt de Efteling op 20 minuten loopafstand. Op Het Loonsche Land kun je verblijven in een vakantiewoning, themakamer, of hotelkamer.

De voorkant van de themakamers

Faciliteiten op Vakantiepark Efteling Loonsche Land

Ook aan de faciliteiten merk je dat dit park 1 is met de omliggende natuur. Bij de receptie kunnen de kinderen een ontdekbox ophalen. Deze boxen zitten vol met spannende dingen. Daarnaast is er de mogelijkheid tot het maken van een speurtocht. Hiervoor is een speciaal keienspoor uitgezet door natuurgebied Loonsche Land. Erg spectaculair zijn de speeltoestellen in het water. Daarnaast vind je een restaurant en een bar en is er fietsenverhuur aanwezig op het park. De echt spectaculaire attracties vind je natuurlijk op De Efteling. Dit park biedt vooral erg veel rust na een dagje op het enorme attractiepark. Mocht je liever verblijven op een park waar meer te doen is, kies dan voor Efteling Bosrijk.

Slaapkamer in de groepsaccommodatie

Vakantiewoningen, themakamers en hotelkamers

Je moet ervan houden, maar bijzonder zijn ze zeker: De accommodaties op Vakantiepark Efteling Loonsche Land. Qua vakantiewoningen heb je de keuze uit hutten, of villa’s. De hutten zijn zonder meer erg bijzonder. Het gaat hier om zogenaamde duinhutten. De villa’s daarentegen zijn wat meer mainstream, maar zeker niet minder mooi. Daarnaast zijn er ook nog themakamers. Deze zullen aanvoelen als een vakantiehuisje en je vindt hier dan ook alles wat je nodig hebt, behalve een keuken. Wel zijn deze themakamers voorzien van mini-koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker. Verblijf in het Loonsche Land Hotel en terwijl je slaapt ervaar je nog steeds het Efteling gevoel. De kamers zijn erg bijzonder. De foto’s spreken voor zich.

Bekijk alle bungalows
Themakamers in een bosrijke omgeving

Omgeving Vakantiepark Efteling Loonsche Land

Hoogstwaarschijnlijk is het volstrekt overbodig om te vertellen over de grootste attractie in de omgeving. Al heb je wel gratis toegang tot deze grootste attractie de Efteling. Ook leuk: Het 50 hectare grote natuurgebied Loonsche Land. Dit vakantiepark is volledig onderdeel van dit natuurgebied. Daarnaast zijn er in de regio erg veel dingen te doen. Vervelen is tijdens een verblijf op Vakantiepark Efteling Loonsche Land absoluut onmogelijk!

Tips in de omgeving
Vakantiewoning Schaapskooi voor 12 personen

Kortingen en aanbiedingen Vakantiepark Efteling Loonsche Land

Om de beste aanbieding voor Vakantiepark Efteling Loonsche Land te vinden, adviseren we je om de door ons geselecteerde aanbieders te vergelijken. Houdt hierbij wel rekening met mogelijk bijkomende kosten. Meestal zijn dit toeristenbelasting, reserveringskosten en bedlinnen. Ook de gratis toegang tot het attractiepark is in dit geval wellicht een belangrijke factor om in je vergelijking mee te nemen. Wij wensen je in ieder geval een fijne vakantie op Vakantiepark Efteling Loonsche Land!

Deze website gebruikt cookies, meer info