☰ Menu
 
 

Vakantiepark Elfenmeer

Park in het kort


Op Vakantiepark Elfenmeer is heel erg veel te doen. Zo vind je hier een heel groot buitenzwembad, diverse glijbanen, horeca faciliteiten en enorm veel entertainment. Naast stacaravans en chalets, vind je hier ook vakantiebungalows. Lees uitgebreide omschrijving.

Vakantiepark Elfenmeer Boeken

Check de beste aanbieding bij:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Oostappen Vakantiepark Elfenmeer in Herkenbosch

Vlakbij de Maasplassen vindt u Vakantiepark Herkenbosch. Een ideale vakantieplek voor natuurgenieters en gezinnen met kinderen. De omgeving heeft enorm veel te bieden met steden in de buurt als Maastricht, Heerlen, Roermond, Venlo e.d. Daarnaast heeft u de keuze uit avontuurlijk, of comfortabel verblijven in 1 van de accomodaties op Vakantiepark Elfenmeer. U kunt kiezen uit een Oostappen vakantietent, kampeerchalet, comforthome, of een bungalow.

Faciliteiten op Vakantiepark Elfenmeer

Op Elfenmeer zijn 2 buitenzwembaden aanwezig, met apart peuter- en kleuterbad, aquafun met Speedslide, Cycloon en familiegijbaan, kinderglijbaan en een ligweide, als dit alles nog niet genoeg waterplezier biedt, vindt u op het park ook nog een strandbad met o.a. een piraten-speelschip, waterfietsen en nog veel meer. Op het gebied van horeca vindt u een restaurant, café, discotheek, kegelbanen, diverse terrassen en ook is er op het park een supermarkt.

Kortingen en aanbiedingen Vakantiepark Elfenmeer

Voor Vakantiepark Elfenmeer hebben we diverse aanbieders voor u geselecteerd. Wilt u dit park bieden tegen de laagste prijs, vergelijk dan de prijzen van de door ons geselecteerde aanbieders en u bent altijd op de hoogte van acties en aanbiedingen voor Vakantiepark Elfenmeer.

Deze website gebruikt cookies, meer info