Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Buitenplaats De Mechelerhof

Mechelen, Limburg

Buitenplaats De Mechelerhof in Limburg
Plaats review >>

Geef je mening in 2 minuten

Park in het kort


Een park dat je boekt als je van luxe houdt, gecombineerd met het Limburgse landschap. De vakantiebungalows op dit vakantiepark zijn van behoorlijk hoog niveau, maar zijn wel geschakeld. De ligging van Buitenplaats De Mechelerhof is ideaal. Middenin het Geuldal en vlakbij de grens met België. Lees uitgebreide omschrijving.

Buitenplaats De Mechelerhof Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Buitenplaats De Mechelerhof in Limburg

Buitenplaats De Mechelerhof

Buitenplaats de Mechelerhof is een authentiek vakantiepark in de traditionele Limburgse vakwerkstijl. Het park leent zich uitstekend om te wandelen en fietstochten te maken. Buitenplaats de mechelerhof is gelegen in het schitterende Beekdallandschap van het geuldal. Tussen de heuvels en dalen vindt u allerlei rustieke dorpjes. Deze omgeving laat een ander gezicht van Nederland zien dan u gewend bent.

Woonkamer

De bungalows op Buitenplaats De Mechelerhof

Voornamelijk vindt u op het park keurig ingerichte appartementen. In 2011 zijn deze volledig gerenoveerd. Naast appartementen vindt u op het park ook zogenaamde vakwerk woningen. Deze woningen zijn voorzien van vloerverwarming, magnetron, tv en radio.

Bekijk alle bungalows
Buitenplaats De Mechelerhof

Kortingen en aanbiedingen Buitenplaats De Mechelerhof

De Mechelerhof is een zeer betaalbaar park en erg geschikt om eens lekker tot rust te komen. Wij hebben voor u de beste aanbieders geselecteerd. Bij deze aanbieders vindt u gegarandeerd de laagste prijs voor dit vakantiepark.

Deze website gebruikt cookies, meer info