Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Vlindervallei

Park in het kort


  • Kleinschalig vakantiepark bestaande uit 9 luxe boerderijen
  • Te vinden op 1 van de mooiste plekjes van Nederland
  • Dichtbij het Veluwemeer, Harderwijk en Apeldoorn en de Apenheul

Wil je eens een keer in een enorme luxe boerderij verblijven op 1 van de mooiste plekjes van Nederland? Dan is dit kleinschalige vakantiepark, bestaande uit 9 luxe boerderijen een erg leuke bestemming. Het vakantiepark is gelegen in Ermelo, waarvandaan je een prima uitvalsbasis hebt om naar het Veluwemeer te gaan, de steden Harderwijk en Apeldoorn, of ga bijvoorbeeld naar de Apenheul. Vakantiepark De Vlindervallei onderscheidt zich niet door tal van faciliteiten en activiteiten op het park, maar door de enorm luxe boerderijen. Deze zijn echt heel bijzonder en allen voorzien van vele extra's, zo heb je de keuze uit 4 types: Familie, Gezin, Wellness, of Souterrain Vrienden. De boerderijen bieden plaats aan 8 t/m 10 personen, maar door de luxe en de karakteristieke uitstraling lenen zich ook uitstekend voor een romantische vakantie voor 2 personen. Lees uitgebreide omschrijving.

Vlindervallei Boeken

Check de beste aanbieding bij:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Luxe boerderijen op de Veluwe

Wil je eens een keer in een enorme luxe boerderij verblijven op 1 van de mooiste plekjes van Nederland? Dan is dit kleinschalige vakantiepark, bestaande uit 9 luxe boerderijen een erg leuke bestemming. Het vakantiepark is gelegen in Ermelo, waarvandaan je een prima uitvalsbasis hebt om naar het Veluwemeer te gaan, de steden Harderwijk en Apeldoorn, of ga bijvoorbeeld naar de Apenheul. Vakantiepark De Vlindervallei onderscheidt zich niet door tal van faciliteiten en activiteiten op het park, maar door de enorm luxe boerderijen. Deze zijn echt heel bijzonder en allen voorzien van vele extra's, zo heb je de keuze uit 4 types: Familie, Gezin, Wellness, of Souterrain Vrienden. De boerderijen bieden plaats aan 8 t/m 10 personen, maar door de luxe en de karakteristieke uitstraling lenen zich ook uitstekend voor een romantische vakantie voor 2 personen.

Kortingen, aanbiedingen en actie voor De Vlindervallei

De Vlindervallei kun je boeken via diverse aanbieders. We adviseren je dan ook om de prijzen, van deze aanbieders te vergelijken. Uiteraard is dit niet 1 van de goedkoopste parken om te boeken, maar daar zijn de luxe accommodaties dan ook niet naar. De Vlindervallei biedt de ultieme luxe voor de Veluwe.

Reviews

8.4

de Vreugd
19-01-2016

Geweldig huisje en park

Een super gezellig weekend gehad. Een heel mooi huisje,zeker voor een gezin met kinderen. Een echte aanrader We komen zeker nog eens terug

Deze website gebruikt cookies, meer info