☰ Menu
 
 

Harderwold Villa Resort

Zeewolde, Flevoland

Park in het kort


  • door Jan des Bouvrie ontworpen ruime vrijstaande villa's gelegen aan het water
  • 3 soorten golfbaan direct naast het park
  • Vlakbij Walibi en Dolfinarium

Golf- en Villaresort Harderwold is een luxe vakantiepark dat direct aan een 18-holes golfbaan met A-status ligt. Het park is bijzonder natuurrijk en omgeven door water. De meeste van de luxe villa’s zijn ontworpen door niemand minder dan Jan des Bouvrie. Deze villa’s zijn geschikt voor gezelschappen van 4 tot 12 personen en zijn allemaal voorzien van een tuin en terras. Voor kinderen zijn er skelters te huur op het park en is er een zwemstrandje. Daarnaast liggen Harderwijk, Walibi en Lelystad in de directe omgeving. Lees uitgebreide omschrijving.

Harderwold Villa Resort Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Golf- en Villaresort Harderwold: Luxe, rust en natuur

Dit park straalt een en al rust en ruimte uit. De ruime villa’s hebben een eigen stuk grond en liggen allemaal aan het water. Via het water kun je vervolgens richting het Veluwemeer varen of de polder in trekken. Naast de luxe villa’s zijn er ook diverse appartementen te huur. Dit park is bij uitstek geschikt voor mensen die dol zijn op golf of die graag willen verblijven op een luxe en rustig park. Ook voor mensen die graag wandelen of fietsen, dient dit park als een perfecte uitvalbasis.

Faciliteiten: Een golfbaan, brasserie en zwemstrandje

Op het park zelf vind je een receptie, een zwemstrandje voor de kinderen en een plek waar ze skelters kunnen huren. Daarnaast is het ook mogelijk om op het park fietsen te huren, waarmee je de omgeving kunt verkennen. Vlak naast het park vind je een golfbaan, waar je een 18-holes, 9-holes en 27-holes baan aantreft. Deze eerste twee zijn enkel en alleen geschikt voor mensen die in het bezit zijn van een GVB. De 27-holes baan is een recreatiebaan, waarop ook beginners mogen spelen. Op de golfbaan vind je ook een brasserie met terras, waar je heerlijk kunt lunchen en dineren.

Accommodaties: Luxe villa?s en appartementen

Op Golf- en Villaresort Harderwold kun je voor je verblijf kiezen tussen een luxe villa of een appartement. De villa’s liggen allemaal aan het water en sommige zijn zelfs voorzien van een sauna en/of jacuzzi. Door de grote diversiteit in villa’s, zijn er zowel geschikte woningen te huur voor gezelschappen van 4 mensen, als voor groepen van bijvoorbeeld 12 mensen. De appartementen die je op dit park vindt, zijn minstens zo luxe als de villa’s en voorzien van een balkon of terras. De appartementen verschillen qua grootte. Zo is er een 3 kamer appartement beschikbaar van maar liefst 130 m2, maar ook een kleiner 2 kamer appartement met een oppervlakte van 50 m2.

Bekijk alle bungalows

Omgeving: Prachtige natuur en voldoende te beleven

Golf- en Villaresort Harderwold ligt vlakbij de stad Harderwijk en het Veluwemeer. Maak in de regio een mooie fiets- of wandeltocht door de polders. Breng een bezoekje aan pretpark Walibi of het Dolfinarium. Bezoek Bataviastad of het Aviodrome in Lelystad. Of breng een bezoekje aan Wellnessresort De Zwaluwhoeve voor een dagje sauna en ontspanning.

Kortingen, acties en aanbiedingen Golf- en Villaresort Harderwold

Een verblijf op Golf- en Villaresort Harderwold is een verblijf op een exclusief en luxe park. Om er zeker van te zijn dat je je verblijf tegen de scherpste prijs boekt, kun je de acties en aanbiedingen van de door ons geselecteerde aanbieders met elkaar vergelijken. Houd er wel rekening mee dat er altijd bijkomende kosten kunnen zijn, zoals reserveringskosten of toeristenbelasting. We wensen je een heel fijn verblijf op Golf- en Villaresort Harderwold.

Deze website gebruikt cookies, meer info