Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Veluwe Strandbad Elburg

Elburg, Gelderland

Monda Vakantieparken
Plaats review >>

Geef je mening in 2 minuten

Park in het kort


  • Ligging aan het Veluwemeer
  • Voorzien van Strandbad en overdekt zwembad
  • Leuke bungalows

Een echt familiepark met unieke ligging. Veluwe Strandbad Elburg is geschikt voor zowel waterratten, als natuurgenieters, vanwege de ligging aan het Veluwe meer en aan de rand van de Veluwe. Tevens beschikt dit park over een overdekt zwembad, een strandbad en veel andere faciliteiten. De bungalows op dit park zullen daarnaast vrijwel zeker aan je eisen voldoen. Lees uitgebreide omschrijving.

Veluwe Strandbad Elburg Boeken

Check de beste aanbieding bij:

Of check de actuele last minutes

Veluwe Strandbad Elburg een park met veel mogelijkheden

Misschien niet het meest moderne vakantiepark, maar wel een park met een unieke ligging en veel mogelijkheden. Daarnaast ook een echt familiepark, voorzien van overdekt zwembad en strandbad. Vanwege de ligging aan het Veluwemeer vind je hier ook alles op het gebied van water en watersport, maar op steenworp afstand vind je de uitgestrekte bossen en heidevelden dit de Veluwe rijk is. Daarnaast is het nostalgische stadje Elburg al een belevenis op zich. Kortom: Veluwe Strandbad Elburg is een park met erg veel mogelijkheden dat vrijwel bij iedereen past.

Bungalows aan het water, sauna bungalows en kinderbungalows

De verscheidenheid aan bungalows op Veluwe Strandbad Elburg zorgen ervoor dat je hier altijd wel een bungalow naar jouw smaak vindt. In ieder geval beschikken alle bungalows over een vaatwasser en andere zaken die het leven makkelijker maken. Teven vind je hier ook bungalows aan het water, bungalows met sauna en speciale kinderbungalows. Op dit gebied is dit park aan het water een absolute aanrader.

Bekijk alle bungalows

Zandstrand, zwembad en meer!

Met een ligging in het nostalgische Elburg pal aan het water vind je op dit park natuurlijk een zandstrand. Erg leuk bij mooi weer, maar ook bij minder weer om even overheen te wandelen. Daarnaast vind je een overdekt zwembad voor de nodige uurtjes vermaak. Ook is er een tennisbaan, WiFi, een boothelling, zijn er vismogelijkheden en beschikt Veluwe Strandbad Elburg over een winkeltje.

Het Veluwemeer en de Veluwse natuur

Stel, je gaat samen op vakantie en de 1 houdt van bos en de ander van water. Dan is dit wellicht het ideale park, want je vindt het hier beiden. Met een ligging aan het Veluwemeer vind je uiteraard alles op het gebied van water en watersport, maar ook verblijf je vlakbij de Veluwse bossen en kun je er ook op uit in de natuur. Tevens zijn er in deze toeristische regio erg veel mogelijkheden voor dagjes uit en ander vermaak. Houd je niet van vervelen? Dan is dit echt een park voor jou! 

Tips in de omgeving

Kortingen en aanbiedingen Veluwe Strandbad Elburg

Een park dat zoveel te bieden heeft, heeft ook 1 nadeel. Dit soort parken zijn snel volgeboekt. Ons advies: Wil je perse dit park boeken voor een drukke periode, boek dan op tijd! Goed op tijd boeken zorgt doorgaans ook voor voordeliger boeken. Daarnaast kun je voor de rustige momenten soms ook wel een last minute afwachten, zodat je maximale korting kan pakken. Wij hopen in ieder geval dat je een prettig verblijf zult hebben op Veluwe Strandbad Elburg!