Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Bungalowpark De Zeven Heuvelen

Groesbeek, Gelderland

Bungalows op Bungalowpark De Zeven Heuvelen
Plaats review >>

Geef je mening in 2 minuten

Park in het kort


  • In de buurt van Arnhem en Nijmegen
  • Vrijstaande villa's en hotel appartementen
  • Beautycentre met sauna en turks stoombad, fitnessruimte, overdekt zwembad

In het zogenaamde  "Rijk van Nijmegen" tussen de heuvels, vindt u Resort De Zeven Heuvelen. Een luxe vakantiepark in de buurt van Arnhem en Nijmgen. Een verblijf in één van de bungalows op het park, staat garant voor een comfortabele vakantie, waarbij er voor u niets te wensen over zal blijven. Op het park vindt u o.a. gratis draadloos internet, een overdekt zwembad, een beautycentre met sauna en turks stoombad, een fitnessruimte en nog veel meer. De omgeving biedt een mooie natuur, daarnaast is het vakantiepark een perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan de stad Nijmegen. Lees uitgebreide omschrijving.

Bungalowpark De Zeven Heuvelen Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Overdekt zwembad op het park

Resort De Zeven Heuvelen

In het zogenaamde  "Rijk van Nijmegen" tussen de heuvels, vindt u Resort De Zeven Heuvelen. Een luxe vakantiepark in de buurt van Arnhem en Nijmgen. Een verblijf in één van de bungalows op het park, staat garant voor een comfortabele vakantie, waarbij er voor u niets te wensen over zal blijven. Op het park vindt u o.a. gratis draadloos internet, een overdekt zwembad, een beautycentre met sauna en turks stoombad, een fitnessruimte en nog veel meer. De omgeving biedt een mooie natuur, daarnaast is het vakantiepark een perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan de stad Nijmegen.

Bungalows op Bungalowpark De Zeven Heuvelen

De accomodaties op Resort De Zeven Heuvelen

Op Resort De Zeven Heuvelen vindt u zowel vrijstaande vakantievilla's voor 6 personen, als hotel appartementen voor 2 tot 4 personen. Alle vakantieverblijven zijn bijzonder goed ingericht en bieden erg veel ruimte. Een verblijf op dit park zult u zeker ervaren als een verblijf in luxe.

Bekijk alle bungalows
Restaurant

Kortingen en aanbiedingen voor Resort De Zeven Heuvelen

Via onze website vindt u de beste aanbieder voor Resort De Zeven Heuvelen. Door door te klikken naar deze aanbieders, kunt u gegarandeerd de laagste prijs vinden voor dit vakantiepark. De prijzen voor Resort De Zeven Heuvelen lopen behoorlijk uiteen. De villa's liggen qua prijzen bovenin het middensegment, maar de hotel appartementen zijn doorgaans zeer scherp geprijsd.

Deze website gebruikt cookies, meer info