☰ Menu
 
 

EuroParcs Resort De Kraaijenbergse Plassen

Linden, Gelderland

EuroParcs

Park in het kort


  • Modern park in bosrijke omgeving
  • Open vaarverbinding met de Maas
  • Ideaal voor watersporters, wandelaars en fietsers

Met een schitterende ligging aan het water is Resort De Kraaijenbergse Plassen een heerlijke plek voor natuur- en watersportliefhebbers en gezinnen. Er is zowel zwem- als natuurwater direct bij het vakantiepark en je kan een boot huren bij het resort zelf. Het park is per boot goed bereikbaar en een deel van de moderne chalets ligt direct aan het water. Voor geschiedenisliefhebbers is er in de omgeving ook heel wat te doen: van forten tot kastelen en vestigingen. Tevens is Nijmegen vlakbij, de oudste stad van Nederland en een leuke winkelstad. Lees uitgebreide omschrijving.

EuroParcs Resort De Kraaijenbergse Plassen Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Europarcs Resort De Kraaijenbergse Plassen in een waterrijke omgeving

Dit Brabantse vakantiepark is een uniek park in een bosrijke omgeving. Met je fiets door de natuurgebieden van de Maasheggen crossen of wandelen in de bossen rondom het vakantiepark. Met je boot op vakantie gaan en deze aanleggen in de haven van het vakantiepark of een sloep huren om een dag te gaan vissen. Surfles nemen op de Kraaijenbergse plassen of met een gehuurde kano de omgeving verkennen. Het kan allemaal bij resort De Kraaijenbergse Plassen.

Boot- en fietsverhuur en een restaurant

Als je een dag wilt varen of in alle rust wilt vissen kun je bij Resort De Kraaijenbergse Plassen een mooie sloep huren. Deze is compleet is uitgerust om op snoekbaars te vissen. Ook zijn er wat luxere boten te huur om lekker mee rond te varen. Beide boten bevatten een zwemtrapje zodat je overal kunt besluiten in het water te springen! Tevens kun je verschillende soorten fietsen huren bij het vakantiepark: van stadsfietsen tot kinderfietsen en mountainbikes. Geen zin om te koken na een lange dag in de buitenlucht? Geen probleem. Het restaurant van het park is gevestigd in een prachtig oud boerderijgebouw. Elke dag worden er met verse producten maaltijden van hoge kwaliteit worden gemaakt.

Chalets direct aan het water

Het park biedt verschillende soorten chalets aan, allen vrijstaand. Een deel van de vakantiewoningen staat direct aan het water zodat je heerlijk kunt genieten van een opkomende of ondergaande zon. Bij het boeken kun je de voorkeur aangeven voor een chalet aan het water. Alle chalets beschikken over een keuken en een nette badkamer waarin alles aanwezig is dat je nodig hebt in de vakantie, zelfs een vaatwasser. Je kunt kiezen uit chalets die plaats bieden aan 4 t/m 8 personen.

Bekijk alle bungalows

Super omgeving voor natuur- en watersportliefhebbers

De omgeving van Resort De Kraaijenbergse is uitermate geschikt voor natuurliefhebbers. Rondom de Kraaijenbergse Plassen kunnen fietsers en wandelaars hun hart op. Watersporters kunnen op de plas surfen, varen, kanoën en je kunt er zelfs duiken. Als je zelf niet in bezit bent van het benodigde materiaal kun je dat ook huren. Er worden ook verschillende lessen gegeven. Een ander leuk uitstapje, vooral met kinderen, is dierentuin Zoo Parc Overloon. In Nijmegen kun je terecht voor cultuur, winkelen en leuke restaurants. Deze leuke stad is zeker een aanrader!  

 

Tips in de omgeving

Kortingen en aanbiedingen voor Resort De Kraaijenbergse Plassen

Ben je helemaal enthousiast geworden en wil je graag vakantie houden op Resort De Kraaijenbergse Plassen? Dan is het natuurlijk altijd meegenomen een scherpe aanbieding te vinden. Bekijk eerst eens de actuele aanbiedingen. Vindt je een goede deal? Houdt dan wel rekening met bijkomende reserveringskosten, kosten voor bedlinnen en toeristenbelasting. Wij wensen je een fijne en ontspannen vakantie toe in de waterrijke omgeving van Resort De Kraaijenbergse Plassen! 

Deze website gebruikt cookies, meer info