Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

TopParken Landgoed de Scheleberg

Lunteren, Gelderland

TopParken
Plaats review >>

Geef je mening in 2 minuten

Park in het kort


In het Gelderse Lunteren te midden van de bosrijke Veluwe vind je Landgoed de Scheleberg. Omringd door een mooie natuur, veel verschillende landschappen en authentieke boerderijen is het een ultieme bestemming voor een rustgevende vakantie. Kom naar Landgoed de Scheleberg om heerlijk te wandelen of maak een mooie fietstocht. Ontdek de omliggende dorpjes en kom hier geheel tot rust. Lees uitgebreide omschrijving.

TopParken Landgoed de Scheleberg Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Landgoed de Scheleberg

In het Gelderse Lunteren te midden van de bosrijke Veluwe vind je Landgoed de Scheleberg. Omringd door een mooie natuur, veel verschillende landschappen en authentieke boerderijen is het een ultieme bestemming voor een rustgevende vakantie. Kom naar Landgoed de Scheleberg om heerlijk te wandelen of maak een mooie fietstocht. Ontdek de omliggende dorpjes en kom hier geheel tot rust.

Een ontspannen vakantie

Op Landgoed de Scheleberg ben je op de juiste plek voor een ontspannen vakantie. Je bent omringd door prachtige natuurlandschappen en het park heeft een breed scala aan unieke, mooie accommodaties waar je naar hartenlust kunt verblijven. Het aanbod bestaat uit diverse types en classificaties. De vakantiewoningen zijn geschikt voor een bezetting vanaf 2 tot 8 personen. Je hebt dus een ruime keuze en kunt hierdoor een accommodatie geheel passend bij jouw wensen reserveren. Iedere vakantiewoning of villa is modern ingericht.. De unieke vormgeving van sommige villa’s en huizen voegen een extra dimensie toe welke ook mede wordt bepaald door de vrijstaande, mooie ligging op het park. Geniet hier in luxe en comfort en kom geheel tot rust! Ben je meer een buitenmens en kan je ontzettend genieten van een heerlijke kampeervakantie? Het is op Landgoed de Scheleberg ook mogelijk om te kamperen. Leuk met het gezin in de wijde natuur op een van de kampeervelden die de camping rijk is. Je verblijft hier op verzorgde plaatsen welke vanzelfsprekend voorzien zijn van alle gemakken!

Bekijk alle bungalows

De faciliteiten van Landgoed de Scheleberg

Op het gebied van vermaak is vooral het verwarmde buitenzwembad erg leuk. Met name de kinderen hebben hier uren plezier terwijl jij de mogelijkheid hebt heerlijk te ontspannen op het aangrenzende ligterras. Verder beschikt De Scheleberg ook over een tal van sportieve faciliteiten voor jong en oud. Ook de fietsverhuur mag niet ontbreken, zo kan je de pracht omgeving per fiets ontdekken en de dag gezellig afsluiten in het restaurant of grand cafe van Landgoed de Scheleberg.

Kortingen en aanbiedingen voor Landgoed de Scheleberg

Je betaalt natuurlijk liever niet te veel voor een vakantie op De Scheleberg. Vergelijk daarom het aanbod van de diverse aanbieders voor Landgoed de Scheleberg. Houd wel altijd rekening met de bijkomende kosten zoals reserveringskosten, toeristenbelasting en een eventuele eindschoonmaak. We wensen je in ieder geval alvast een heel fijn verblijf toe op Landgoed de Scheleberg!

Deze website gebruikt cookies, meer info