Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Roompot Bungalowpark Hoenderloo

Hoenderloo, Gelderland

Roompot Vakanties

Park in het kort


Bungalowpark Hoenderloos is gelegen tussen Apeldoorn en Arnhem en is een erg ruim opgezet vakantiepark. De omgeving van het park is erg bosrijk. S'avonds even een wandelingetje maken in de natuur kunt u direct vanaf het park doen. Op het park vindt u alles wat u nodig heeft voor een heerlijke, ontspannende vakantie en ook voor de kids heeft Bungalowpark Hoenderloo meer dan genoeg te bieden. De bungalows netjes ingericht en bieden voldoende comfort om als uitvalsbasis te dienen voor de toeristische omgeving rondom Hoenderloo. Lees uitgebreide omschrijving.

Roompot Bungalowpark Hoenderloo Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Perfect park voor fietsers

Bungalowpark Hoenderloo

Bungalowpark Hoenderloos is gelegen tussen Apeldoorn en Arnhem en is een erg ruim opgezet vakantiepark. De omgeving van het park is erg bosrijk. S'avonds even een wandelingetje maken in de natuur kunt u direct vanaf het park doen. Op het park vindt u alles wat u nodig heeft voor een heerlijke, ontspannende vakantie en ook voor de kids heeft Bungalowpark Hoenderloo meer dan genoeg te bieden. De bungalows netjes ingericht en bieden voldoende comfort om als uitvalsbasis te dienen voor de toeristische omgeving rondom Hoenderloo.

Airtrampoline

Een vakantiepark voor jong en oud

Bungalowpark Hoenderloo is een vakantiepark dat zowel voor jong als oud erg veel te bieden heeft. Zo is er een zwembad, sauna, mogelijkheid tot diverse sportieve activiteiten en ook is de omgeving erg toeristisch en heeft dus ook voldoende te bieden om u te amuseren. Op het park is daarnaast ook nog eens Ekkie Eekhoorn aanwezig. Hij houdt de kinderen bezig met knutselen, spelletjes, dansen en nog veel meer. S'morgens wakker worden met verse broodjes is ook geen probleem met de broodjesservice op het park.

Bungalow

Kortingen en prijzen Bungalowpark Hoenderloo

Bungalowpark Hoenderloo is geprijsd in het midden segment en biedt behoorlijk veel voor deze prijzen. U kunt op onze website de beste aanbieders vinden voor dit prachtig gelegen vakantiepark. Hiermee boekt u altijd voor de allerlaagste prijs een weekend, midweek, of een langer verblijf op Bungalowpark Hoenderloo.

Reviews

7.6

Ineke van overveld
01-01-2016

ineke van overveld

In het najaar 2016 gaan wij voor de derde keer weer naar Bungalowpark Hoenderloo. Is een rustige park midden in de bossen gelegen met in de herfsttijd prachtige kleuren. Het huisje bevalt ons prima, alleen slapen wij liever naast elkaar dan apart. Leuke en fijne keuken met goed materiaal om mee te koken e.d. De woonkamer is ook goed met een t.v. en een dvd-speler waar wij heel erg blij mee zijn. Alleen mag de beeldscherm van de tv groter om de ondertiteling goed te kunnen lezen. De letters zijn moeilijk om te lezen.

 

Deze website gebruikt cookies, meer info