☰ Menu
 
 

Walibi Village

Park in het kort


Naast attractiepark Walibi Holland vindt u bungalowpark Walibi Village, waar een hoop te beleven is. Naast het attractiepark vindt u in de buurt ook de stad Harderwijk, waar u een bezoek kunt brengen aan het Dolfinarium, of ook in de buurt is Sauna & beautyresort De Zwaluwhoeve. Op slechts een kilometer van het park vindt u het Veluwemeer, hier kunt u zich op een zonnige dag ook uitstekend vermaken. Lees uitgebreide omschrijving.

Walibi Village Boeken

Check de beste aanbieding bij:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Walibi Village in Biddinghuizen

Naast attractiepark Walibi Holland vindt u bungalowpark Walibi Village, waar een hoop te beleven is. Naast het attractiepark vindt u in de buurt ook de stad Harderwijk, waar u een bezoek kunt brengen aan het Dolfinarium, of ook in de buurt is Sauna & beautyresort De Zwaluwhoeve. Op slechts een kilometer van het park vindt u het Veluwemeer, hier kunt u zich op een zonnige dag ook uitstekend vermaken.

Attractiepark Walibi Holland

Walibi Holland is één van de grote attractieparken in Nederland. Op dit park kunt u genieten van ontzettend veel spanning en avontuur, want hier staat o.a. de langste achtbaan van de Benelux. Daarnaast vindt u op Walibi nog veel meer, waaronder ontzettend veel waterattracties.

Faciliteiten op Walibi Village

Op het park vindt u een overdekt zwembad, maar ook is er een lounge met een open haard waar u even heerlijk kunt ontspannen, of e.a. op kunt zoeken op 1 van de computers die hier staan. P[ het park vindt u ook gratis wifi en een restaurant waar u terecht kunt voor ontbijt, lunch en diner.

Kortingen en aanbiedingen Walibi Village

Wilt u Walibi Village boeken voor de allerlaagste prijs, vergelijk dan de aanbiedingen van de door ons geselecteerde aanbieders, u vindt dan altijd de laagste prijs voor Walibi Village.

Reviews

8.9

Mesert Bekele
01-08-2016

Niet twijfelen naar Walibi te gaan!!!!

We hadden super genoten met onze kinderen en vrienden. Het is veilige plek voor de kinderen dat de kinderen zo het park alleen kunnen lopen. De huis is super leuke huis maar Alleen heeft eenbeetje stof en vliegen in de slaap kamers. We hopen dat snel op gelost wordt.

8.4

Jeanette Rodriguez Spaansen
11-04-2016

Ik zeg nij twijfel DOEN

fantastisch ervaring voor tieners met moeders. Kids urenlang op het park en zus Karin en ik genieten van de luxe van de village e.o. ZALIG! Hoop tot gauw....

8.4

Simone zengerink nijman
16-02-2016

Wallibi village

We hadden de nog wat oudere versie van de huisjes..toch waren ze functioneel...ideaal dat de kinderen zo het park in kunnen lopen en wij gezellig in het huisje konden blijven.in het centrum van village was geweldig.super vriendelijk personeel..huiselijk gevoel ..volgende keer willen we wel graag de moderne bungalow..

Deze website gebruikt cookies, meer info