☰ Menu
 
 

Park Drentheland

Park in het kort


  • Ligt in het kleine dorpje Zorgvlied op de grens van Drenthe en Friesland
  • Erg geschikt voor paardenliefhebbers
  • Animatieteam, activiteitenhonk, midgetgolf en meer faciliteiten

Park Drentheland is gelegen in het kleine dorpje Zorgvlied en is een rustig recreatiepark op de grens van Drenthe en Friesland. Het park is erg geschikt voor paardenliefhebbers, vanwege de paardenboxen die je op het park kan vinden, tevens worden er ook paardrijlessen gegeven en buitenritten georganiseerd. Lees uitgebreide omschrijving.

Park Drentheland Boeken

Check de beste aanbieding bij:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Het vakantiepark voor paardeliefhebbers

Park Drentheland is gelegen in het kleine dorpje Zorgvlied en is een rustig recreatiepark op de grens van Drenthe en Friesland. Het park is erg geschikt voor paardenliefhebbers, vanwege de paardenboxen die je op het park kan vinden, tevens worden er ook paardrijlessen gegeven en buitenritten georganiseerd.

Faciliteiten op Park Drentheland

Op het park zijn diverse leuke dingen te doen. Zo is er een activiteitenhonk, midgetgolf, poolbiljart, recreatieprogramma, tafeltennisbanen en tennisbanen. Ook voor kampeerders zijn er uitstekende voorzieningen aanwezig.

Korting op Recreatiepark Park Drentheland

Door te boeken via onze website, boek je gegarandeerd je vakantie op Park Drentheland voor de laagste prijs. Het park zit qua prijs in het middensegment.

Deze website gebruikt cookies, meer info