☰ Menu
 
 

Omgeving Center Parcs Parc Sandur

Center Parcs

Alle uitstapjes in de omgeving van Center Parcs Parc Sandur op een rij.

Uitstapjes in de regio

Stichting Vechtezomp

Stichting Vechtezomp

Ben je op zoek naar een leuke en unieke dagactiviteit in het Vechtdal? Of zoek je een groepsactiviteit voor je familie- of bedrijfsuitje, buurtvereniging, schoolreisje of bruiloft? De Vechtezomp biedt voor elke gelegenheid een uniek dagje uit. Ze varen publiekelijk en als groep naar Laar (Duitsland) of als groep ook naar Hardenberg, Coevorden of De Zwiese. Meer dan alleen varen? Ook bieden ze arrangementen die je dag helemaal compleet maken. Bijvoorbeeld een dagje Gramsbergen of na je vaartocht een heerlijke bierproeverij bij de Mommeriete!

Meer informatie >>

Adres:
Oostermaat 66
7783BX Gramsbergen
06 10 25 86 30


Attractiepark Duinen Zathe

Attractiepark Duinen Zathe

Attractiepark Duinen Zathe is een all-inclusive attractiepark voor jong en oud. Onbeperkt speelplezier inclusief eten & drinken. Leer autorijden op het verkeerscircuit, zoek spanning in het spookhuis of maak een ritje in de The London City Coaster, de achtbaan voor de echte durfal. De vele attracties en speeltoestellen maken de dag onvergetelijk!

Adres:
Noorder Es 1
8426GW Appelscha
0516 430 395


Drouwenerzand Attractiepark

Drouwenerzand Attractiepark

In Attractiepark Drouwenerzand is er voor jong en oud veel te beleven, zoals: de botsauto’s, Wild West Swing en de piratenboot. Liever zelf klimmen? Kom dan naar de apenkooi, de speeltoestellen of kom op een echte pony rijden! Niet alleen kan je onbeperkt gebruik maken van de attracties. Ook kun je snacks, drankjes en veel meer nuttigen!

Tickets met korting voor Drouwenerzand >>

Adres:
Gasselterstraat 7
9533PC Drouwen


Plopsa Indoor Coevorden

Plopsa Indoor Coevorden

In Plopsa Indoor Coevorden ontmoet je grote vrienden zoals: Mega Mindy, Kabouter Plop, K3, Bumba en nog veel meer! Met meer dan 25 attracties is er genoeg te doen voor de hele familie. Klim in de Plops speelboom of dans in de K3 disco. Bezoek de magische wereld van studio 100.

Bekijk alle attracties >>

Adres:
Reindersdijk 57
7751SH Dalen


Cowboy en Indianen Speelreservaat Coevorden

Cowboy en Indianen Speelreservaat Coevorden

Op zoek naar cowboys en indianen? Kom naar het kinderspeelparadijs in Coevorden. Met een overdekte en buiten speeltuin is er meer dan genoeg te beleven. Van trampolines, trouwbruggen, tot een ballenbak en klimwand! Dierenvriend? Kom knuffelen met de beesten in de kinderboerderij! Ook is er voor de hele familie een spannende Glow-in-the-dark midgetgolf.

Adres:
Monierweg 2
7741KT Coevorden


Veenpark

Veenpark

In openluchtmuseum Het Veenpark in Barger-Compascuum ontdek je alles over de Drentse veenhistorie. Je rijdt met een treintje door het oude veendorp 't Aole Compas en een nederzetting uit de Bargermond. Je kunt meevaren en er is een speeltuin. Binnen is er een expositie over de Hondsrug.

Flinke korting voor het Veenpark >>

Adres:
Berkenrode 4
7884TR Barger Compascuum


WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

In dit dierenpark in Emmen zijn er verschillende dieren te bewonderen aan de hand van drie verschillende thema’s. Betreed de woestijn waar je leeuwen en giraffen kunt vinden, maak een tocht door de jungle met olifanten en ervaar de kou van de noordpool met de ijsberen.

Bekijk alles over WILDLANDS Adventure Zoo Emmen >>

Adres:
Raadhuisplein 99
7811AP Emmen


Museum Klooster Ter Apel

Museum Klooster Ter Apel

Uniek in Noordwest Europa, gelegen in het prachtige Westerwolde, ligt een cultuurhistorische parel: voormalig kruisherenklooster Domus Novae Lucis/ Huis van het Nieuwe Licht, uit 1465. Het enige nog bestaande middeleeuwse plattelandsklooster in de provincie Groningen, rustiek gelegen in de Kloosterenclave te midden van een 200 ha. groot bos met veel wandel- en fietsmogelijkheden. Dit UNESCO 'top 100' monument herbergt tegenwoordig een geregistreerd museum, met boeiende wisselexposities, een prachtige kloostertuin met meer dan 200 verschillende plantensoorten, een sfeervolle huwelijkslocatie en een leuke Kloosterwinkel met een verrassend assortiment.

Adres:
Boslaan 3-5
9561LH Ter Apel
0599 581 370


Keramiektuinen galerie Harwi

In de Keramiektuinen in Eeserveen liggen zelfontworpen tuinen die prachtig zijn aangelegd rondom de kunstgalerie. Hier vind je 20.000 vierkante meter natuur waar je in alle rust van kunt genieten. De tuinen zijn gedecoreerd met moderne en abstracte beelden in de vorm van mensen en dieren. De Keramiekbeelden zijn vervaardigd zijn in het eigen atelier. Daarnaast worden er ook beelden verkocht van steen, brons en glas.

Adres:
Kanaalstraat 9
7858TE Eeserveen


C+B museum

Het C + B museum houdt de blues van de Drentse Cuby & the Blizzards springlevend! Het is een leuk museum voor zowel de oude fans van Harry Muskee als voor iedereen die van de muziek uit deze periode houdt. Je vindt hier muziekinstrumenten, oude platen en foto's uit de glorietijden van deze band.

Adres:
Voorstreek 4
9444PE Grolloo
0592 269 917


Dorpsmuseum de Kluis

Dorpsmuseum De Kluis is gelegen in een voormalige diepvrieskluis in Eext. In de tentoonstellingsruimte zie je onder andere gereedschappen van oude verdwenen bedrijven, zoals een bakkerij, smederij, kapper en dergelijke. Een maquette toont het Eext van 1754.

Adres:
Middenstraat 3
9463PP Eext
0592 263 174


Rijk der Kabouters

Als kabouters al zouden bestaan dan moeten ze hier beslist te vinden zijn. In het Rijk der Kabouters in Eext waan je je in kabouterland. Via kronkelpaden wandel je door het 'woongebied' van de kabouters. En wie durft wandelt zelfs over het heksenpad. Tussen de wandeling door kunnen de kinderen zich lekker uitleven in de speeltuin.

Adres:
Gieterstraat 20
9463PX Eext
0592 26 33 76


Herinneringskamp Westerbork

Het verhaal van meer dan honderdduizend kinderen en volwassenen die tijdens de Tweede Wereldoorlog in het doorgangskamp Westerbork in Hooghalen verbleven wordt verteld in het Herinneringscentrum. Drie kilometer hier vandaan ligt het voormalige kampterrein met de woning van de commandant, werkbarak 56, wagons en indrukwekkende monumenten.

Adres:
Oosthalen 8
9414TG Hooghalen
0593 592 600


Radiosterrenwacht Westerbork

Radiosterrenwacht Westerbork in Zwiggelte, Drenthe is een educatief en leuk uitje voor iedereen die het heelal wilt bestuderen. Bij Radiosterrenwacht vind je 14 telescopen, die samen één grote telescoop simuleren. Combineer je bezoek aan de Radiosterrenwacht met een wandel- of fietstocht door de mooie en historische omgeving van Zwiggelte.

Adres:
Schattenberg 1
9433TA Zwiggelte
0521 595 100


Hijkerveld

In Hijkerveld wandel je door de grootste heidevelden van Drenthe. Tijdens de wandeling zie je prachtige kuddes heideschapen grazen over de velden. Ook kom je onderweg overblijfselen tegen uit de prehistorische tijd zoals vuurstenen werktuigen. Voor de fietsliefhebbers is er ook een fraaie fietsroute uitgezet.

Adres:
Hijkerweg 1
9415AA Hijken
0592 313 552


Het Griendtsveenpark

Als je een ontspannen dagje weg wilt met de kinderen en daarbij wilt genieten van dieren en de natuur, dan is het Griendstveenpark een goed idee. In dit park vind je herten, kippen, konijnen, ezels en schapen. Ook kunnen de kinderen spelen in verschillende speeltuinen en is er een kabelbaan.

Adres:
Berkenlaan 14
7761PM Erica


Outdoor Klimpark Grolloo

Spanning en sensatie vind je bij Outdoor Klimpark Grolloo. Rondom een recreatieplas vind je zes verschillende parcoursen, variërend tussen de 2 en 10 meter hoogte. Met 725 meter aan kabelbanen en 76 hindernissen staat je hier een echte uitdaging te wachten.

Adres:
Oostereind 12a
9444XD Grolloo


De Frambozentuin

De Frambozentuin in Erica, Drenthe is de plek waar jong en oud zelf fruit kan komen plukken. Het plukken van onder andere frambozen, aardbeien, bessen, pruimen en bramen kan in de maanden dat het niet vriest. Sluit het fruit plukken af met een bezoekje aan de streekwinkel of het gezellige terras dat je bij De Frambozentuin vindt.

Adres:
Beekweg 8
7887TN Erica
06 11060629


Sprookjeshof

Het Sprookjeshof in Zuidlaren is een actief dagje weg voor het hele gezin! Niet alleen in het sprookjesbos, bij de kinderboerderij of op de speeltoestellen buiten, maar ook in de mega indoor speeltuin is er genoeg te doen. Meer dan 25 sprookjes worden tot leven gebracht, van Doornroosje en Roodkapje tot de blauwe Smurfen.

Adres:
Groningerstraat 10
9471AR Zuidlaren
050 409 12 12


Museum Van Papierknipkunst

In dit museum vind je papierknipkunst uit binnen- en buitenland. Knipsters geven demonstraties en u kunt ook zelf knippen, ook voor kinderen. Elk jaar is er een expositie rond een thema.

Adres:
Burg.G.v.Weezelplein 10
9431AG Westerbork
0593 332 924


Wonderwereld Ter Apel

In de bossen van Ter Apel vind je Wonderwereld, een dierentuin en sprookjeswereld in één. Je ziet hier onder andere uilen en apen. Kinderen kunnen er spelen in de speelburcht of het magische bos ontdekken.

Adres:
Ruiten A Kanaal Noord 1
9561TE Ter Apel
0599 577 990


Recreatiepark Ermerstrand

In het recreatiepark Ermerstrand liggen vele fiets- en wandelpaden. Ook zijn er stranden, ligweides en een zwembad. In het restaurant kun je terecht voor een hapje en een drankje.

Adres:
Steenbakkersweg 3
7843RM Erm
0591 56 40 14


Op stap met Huureendjes

Maak een rondrit door Drenthe in een 2CV, het lelijke eentje. De route is uitgestippeld met foto’s en onderweg beantwoordt u verschillende vragen. Een van de bezienswaardigheden onderweg zijn de hunebedden.

Adres:
Brammershoopstraat 31
7859TG Eeserveen
0599 287 293


Museum Restauratie Atelier de Poffer

Deze plek is zowel een museum als poppenziekenhuis in één. Hier zijn allerlei oude spelletjes, poppen en beren te zien. Ook kunt u hier uw kapotte beren laten repareren.

Adres:
Zuiderdiep 104
9571BE Tweede Exloermond
0599 672 083


Exloo Schaapskudde

In Exloo kunt u meewandelen met de schaapsherder en de kudde schapen. Van Pasen tot de herfstvakantie lopen ze iedere dag van het dorp naar de weide. Ook is er een informatiecentrum.

Adres:
Hoofdstraat 55
7875AB Exloo


Museumspoorlijn S.T.A.R.

Dit is de langste museumspoorlijn van Nederland. Hier kun je even terug in de tijd stappen voor een treinreis op de grens van Groningen en Drenthe. Met de stoomtrein van Stadskanaal naar Veendam, een kijkje in het museum of de werkplaats, het kan allemaal! Ook biedt de STAR verschillende arrangementen aan in combinatie met nabij gelegen musea. Het is een leuk dagje uit voor alle leeftijden.

Adres:
Stationstraat 3
9503AD Stadskanaal
0599 651 890


Museum Musica

In een voormalig kerkgebouw is sinds 1992 het museum Musica gevestigd. Het is een paradijs voor muziekliefhebbers. Een enorme verzameling muziekinstrumenten, van harmonica’s tot pianola’s zijn hier te bekijken. Laat je meeslepen in de nostalgie, maar geniet vooral van de muziek.

Adres:
Scheepswerfkade 34
9503PB Stadskanaal
0599 648 796


Streekhistorisch centrum Stadskanaal

In dit Streek-historisch Centrum worden boeken, foto’s, documenten, kranten, films en voorwerpen bewaard die een link hebben met de Kanaalstreek en/of Westerwolde. Hier kun je graven in het verleden van deze streek en zien hoe de geschiedenis in beeld is gebracht.

Adres:
Ceresstraat 2
9502EA Stadskanaal
0599 612 649


Keramisch Museum Goedewaagen

Dit museum is werkelijk een schatkamer vol met keramiek. Behalve de wisseltentoonstellingen vind je er ook langdurige presentaties van bijvoorbeeld het aardewerk uit Art Nouveau en Art Déco. Ook het Gouda Thesaurus in de tussenhal is indrukwekkend.

Adres:
Glaslaan 29
9521GG Nieuw-Buinen
0599 616 090


Barbara's Beauty Barn

Barbara’s Beauty Barn in Gieterveen, Drenthe is een sfeervolle boerenhoeve. Naast een sauna vind je er ook een schoonheidssalon en kun je er blijven overnachten. Houd je van het bezoeken van de sauna maar ben je gesteld op je privacy en rust? Boek dan een privé sauna voor 2 tot 8 personen.

Adres:
Tjassenswijk 6a
9511TB Gieterveen
0598 468 402


Buitenzwembad De Leewal

In de bosrijke omgeving van Exloo ligt buitenzwembad De Leewal. Kinderen kunnen hier hun hart ophalen met de vele recreatieve voorzieningen zoals een grote glijbaan. Tevens is er een grote speelweide aanwezig en een restaurantje met buitenterras.

Adres:
Zuideinde 36
7875CD Exloo


Openluchtbad De Zwaoi

Hier vind je volop waterpret voor het hele gezin! Een grote glijbaan en een hoge duikplank voor de echte waaghalzen en voor de allerkleinsten is er een speciaal peuterbad. Uitgespetterd? Kom even bij op de ruime speel- en ligweide of haal iets lekkers bij de kiosk!

Adres:
Noorderdiep 337
Valthermond


Zwem- en golfslagbad Aquarena

Met een glijbaan van 80 meter lang beschikt Aquarena over een onweerstaanbare waterattractie. Laat je meevoeren in de stroming van de avontuurlijke wildwaterkreek en kijk wie de snelste is. Of ga met de kleintjes naar het Spettereiland en laat ze naar hartenlust alle leuke speelattributen uitproberen.

Adres:
Angelsloërdijk 31
7822HK Emmen


Het Mantingerveld

Ten noordwesten van Nieuw Balinge ligt natuurgebied Mantingerveld. Dit natuurgebied valt onder het beheer van Natuurmonumenten. Je kunt verschillende wandelroutes volgen langs zandvlaktes, vennen en bossen. Combineer de wandeling met een stukje cultuur en bezoek ook de tentoonstelling over Maintingzand. Deze vindt plaats in het dorpshuis De Heugte.

Adres:
Lijsterstraat 1
7938PK Nieuw Balinge


Beelden in Gees

Een monumentale tuin van 7 hectare met veel bijzondere planten en bomen is gecombineerd met een grote expositie van beelden. Ruim 30 kunstenaars uit diverse landen laten hun mooiste werken zien! Je kan uren dwalen door de tuin en dan steeds weer nieuwe verrassingen tegen komen. Ook is er een grote galerie waarin kunstenaars kleinere werken, schilderijen en sieraden laten zien. En als u even genoeg hebt van alle indrukken, neem dan een drankje en hapje in onze brasserie! Open vanaf eind april, zie de website.

Adres:
Schaapveensweg 16
7863TE Gees


Museummolen Jan Pol

In Dalen staat de hoogste koren- en pelmolen van Drenthe, Jan Pol. Het is omgebouwd tot een museum. Er staan werktuigen die vroeger werden gebruikt. Op de meelzolder zijn prehistorische maalstenen en oude graansoorten te zien. Onder de pelvloer waren tijdens de tweede wereldoorlog Joodse mensen ondergedoken.

Adres:
Molenwijk 8
7751CG Dalen


Industrieel Smalspoormuseum

In het Industrieel Smalspoormuseum in Erica kun je een grote collectie smalspoor locomotieven, wagens, werktuigen, foto's en ander materieel bekijken. Ga daarna mee met een rit in de smalspoortrein door het prachtige natuurgebied rond het museum. Tijdens de rit wordt een stop gemaakt voor een bezichtiging van de voormalige turfstrooiselfabriek.

Adres:
Griendtsveenstraat 150
7887TK Erica


bij Els

Een selectie uitgelezen wijnen, heerlijke gerechten in combinatie met een gemoedelijke ambiance met vuurhaard. Dat maakt Brasserie Bij Els tot een aangewezen plek voor een gezellig diner. Je kunt in dit restaurant genieten van zowel biologische streekgerechten als maaltijden met een internationaal karakter.

Adres:
Hoofdstraat 61
7875AB Exloo


Veenloopcentrum Weiteveen

Gelegen rondom het dorp Weiteveen ligt het Hoogveengebied ‘Bargerveen”. Het natuurgebied is ongeveer 2500 hectare groot. Je kunt er prachtig wandelen en fietsen. Naast het Veenloopcentrum vind je het Infocentrum. Hier kun je terecht voor folders en fiets- en wandelkaarten. Dit gebied wordt door velen trouwens het mooiste stukje van Drenthe genoemd. Tijdens je verblijf in deze provincie is een bezoekje dan ook zeker een aanrader.

Adres:
Zusterweg 17
7765AX Weiteveen


Museumboerderij De Engelenweij

In Museumboerderij De Engelenweij in Schoonebeek kun je levend ganzenborden, huifkar tochten maken of schapen drijven. Een erg leuk uitstapje in het oliedorp Schoonebeek.

Adres:
Oostersebos 11
7761PS Schoonebeek


Recreatiehoeve Speulenderwies

Een echte aanrader voor actieve avonturen is Recreatiehoeve Speulenderwies. Vanuit hier kun je een prachtige SoleX-tour maken, maar ook klootschieten, kickboksen, slacklinen, boogschieten, XL-Games of een gps-wandeltocht maken.

Adres:
Europaweg 8
7766AL Nieuw-Schoonebeek


Pitch en Putt Golf Orvelte

Altijd al eens willen golfen, maar geen ervaring? Geen probleem, hier krijgt iedereen vanaf 8 jaar de kans het eens te proberen! Rondes van 9 of 18 holes met een lengte variërend tussen de 30 en 90 meter vormen een uitdaging voor elk niveau.

Adres:
Mr. J.B. Kanweg 3 3
9439TD Witteveen


Ballorig Emmen

Kom je helemaal uitleven in de overdekte speeltuin Ballorig. Speeltuin Ballorig in Emmen is de plek om te spelen, klimmen, springen en rennen. Met glijbanen, ballenbakken, racebanen, springkussens en trampolines is er volop speelplezier voor jong en oud. Liever kijken? Vanuit het restaurant is er gelegenheid om alles even rustig te bekijken.

Adres:
Oosterbracht 11
7821CC Emmen


Thermen & Wellness Anholts

Thermen & Wellness Anholts in Schoonebeek, Drenthe is gelegen in een rustgevende omgeving met uitzicht over het beekdal-landschap. Niet alleen kun je er terecht voor een ontspannen dagje in de sauna, je kunt er ook een complete beautydag met vriendinnen of je partner aan vastknopen. Tijdens deze beautydag word je voorzien van lekkere hapjes, drankjes en word je van top tot teen in de watten gelegd met bijvoorbeeld massages en andere beautybehandelingen.

Adres:
Europaweg 191
7761AE Schoonebeek


Openluchtbad De Buiner Streng

Bij openluchtbad De Buiner Streng ben je dankzij het kleuterbad, een speelweide en een leuke speeltuin waarschijnlijk wel een dagje zoet met je kids. Verder kun je hier ook terecht voor activiteiten zoals aquafitness, een zwemvierdaagse en een spelmiddag.

Adres:
Zuiderdiep 114
Nieuw-Buinen


Hunebedcentrum Borger

In het Hunebedcentrum Borger sta je oog in oog met hunebedbouwers, je ontdekt hoe zij leefden, loopt door de keientuin en in het Oertijdpark. Op het terrein ligt het oudste monument van Nederland, hunebed D27 en de poort van Hondsrug UNESCO Geopark met een expositie over de ijstijden.

Adres:
Bronnegerstraat 12
9531TG Borger


Kabouterland Exloo

Kabouterland Exloo is een avontuurlijk park met binnen en buiten speeltuinen en speeltoestellen tussen de trollen en kabouters. Op expeditie in de spannende trollengrotten, wandelen tussen de vele dieren van kabouterland of op speurtocht in een konijnenhol.

Adres:
Zuiderhoofdstraat 11
7875BW Exloo


Museum de Ar

Bekijk tijdens een bezoek aan restaurant de Ar in Westerbork een particuliere verzameling in een klein museum, met onder meer een arrenslede uit 1720, een Gronings kruidenierswinkeltje, een Drentse kamer met bedsteden en turfkachel, een Gelders interieur, een Zuid-Hollandse kaasmakerij en speelgoed.

Adres:
Hoofdstraat 42-44
Westerbork


Openluchtmuseum Ellert en Brammert

Ontdek in Openluchtmuseum Ellert en Brammert in Schoonoord hoe Drentenaren vroeger leefden. Met woningen uit diverse eeuwen, een tolhuis, schooltje waarin de legende van de reuzen Ellert en Brammert wordt voorgelezen, gevangenis en een kerkje waarin getrouwd kan worden. Verder zijn er een speeltuin en een kinderboerderij.

Adres:
Tramstraat 73
7848BJ Schoonoord


Van Gogh Huis Drenthe

In Veenoord/Nieuw-Amsterdam heeft de wereldberoemde kunstschilder Vincent van Gogh in 1883 gewoond en gewerkt. Bezoek het enige voor publiek toegankelijke huis. Zijn kamer met bed, tekendoos en verfpalet staan opgesteld alsof hij elk moment van een wandeling uit het Drentse veen terug zal keren.

Adres:
Van Goghstraat 1
7844NP Nieuw-Amsterdam


Stedelijk Museum Coevorden

Ontdek de roerige geschiedenis van Coevorden in het Stedelijk Museum Coevorden. Er is een vaste collectie met materiaal vanaf de eerste burggraaf tot en met vandaag. Daarnaast zijn er wisselende tentoonstellingen en regelmatig zijn er activiteiten voor kinderen.

Adres:
Haven 4
7741JV Coevorden


Spabron Hesselerbrug

Spabron Hesselerburg in Oosterhesselen, Drenthe is een perfecte bestemming voor een compleet dagje én nachtje weg. In deze middelgrote spa kun je terecht voor een bezoek aan de sauna, een ontspannen gezichts- of lichaamsbehandeling zoals een hotstone massage ondergaan en blijven slapen in het wellness hotel met restaurant. Boek bijvoorbeeld een arrangement met overnachting, 3 gangen diner en uitgebreid ontbijt.

Adres:
Verlengde Hoogeveensevaart 32
7861TB Oosterhesselen


Reviews

6.4

Arie en Harriette de Graaf
07-01-2020

Prima park mooie ligging en mooie huisjes.

Eten en drinken en we hebben Emmen,Coevorden en Dalen bezocht.Enkel oud en nieuw was een grote tegenvaller er is haast niets te doen en dan is 1week een VIP huisje 2personen €1300 veel te duur.Verder waar je ook op het park komt is het personeel zeer vriendelijk.En ja we komen zeer binnenkort weer terug want het is een heel rustig park en dus de moeite waard. Dus de samenvatting:Zorg voor meer entertainment met oud en nieuw want dit was eigenlijk niets.En doe wat aan de prijs want die is in die periode veel te hoog.

8.1

Anita de Boer
13-11-2015

Mooi park, fijne huisjes, een aanrader!

Wij zijn vorig jaar naar Park Sandur geweest en zoals we al gelezen hadden is dit park heel anders dan andere parken van Center Parcs. Neemt niet weg dat we het wel een erg mooi park vonden en vooral de huisjes zijn super!

8.3

Esther
09-09-2014

Erg mooie huisjes, park niet heel uitgebreid

Wij zijn pas een midweek naar Park Sandur geweest. De huisjes waren geweldig, leken niet eens op vakantiehuisjes, want je zou er zo kunnen wonen. Het park is verder prima in orde, maar je vindt er geen Aqua Mundo, wat dan wel weer tegenvalt, maar ja dat wisten we. Qua horeca kun je wel heel wat vinden op het park en 1 nadeel is de supermarkt op Zondag. Die is echt stampvol, dus als je hier naartoe gaat, zorg dat je op een rustig moment je boodschappen doet.

Deze website gebruikt cookies, meer info