Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Landgoed Hunzebergen

Exloo, Drenthe

Liberty Resorts
Plaats review >>

Geef je mening in 2 minuten

Park in het kort


  • Ligt op de Drentse Hondsrug tussen bossen en heide
  • Luxe vrijstaande ruime villa's
  • Dichtbij Speelstad Oranje, Plopsaland en Dierenpark Emmen

Een schitterend park: Het Drentse Landgoed Hunzebergen van Liberty Resorts. Je wordt volop verrast door de ongekende mogelijkheden voor een heerlijke vakantie. Het park ligt op de Drentse Hondsrug tussen bos en heide. Daar vind je ruime woningen, sommige hebben een eigen sauna! Binnen no time ben je bij het openluchtzwembad. Bij het hotel dat gelegen is naast Landgoed Hunzebergen, kun je tegen betaling gebruik maken van de fitnesszaal, het ontbijt, het restaurant, de brasserie en het Beauty en Wellness Centre. Houd je van actie, van ontspannende activiteiten? Dan is Landgoed Hunzebergen zeker de moeite waard voor jou en je gezin! Lees uitgebreide omschrijving.

Landgoed Hunzebergen Boeken

Check de beste aanbieding bij:

Of check de actuele last minutes

Landgoed Hunzebergen in Drenthe

Een schitterend park: Het Drentse Landgoed Hunzebergen van Liberty Resorts. Je wordt volop verrast door de ongekende mogelijkheden voor een heerlijke vakantie. Het park ligt op de Drentse Hondsrug tussen bos en heide. Daar vind je ruime woningen, sommige hebben een eigen sauna! Binnen no time ben je bij het openluchtzwembad. Bij het hotel dat gelegen is naast Landgoed Hunzebergen, kun je tegen betaling gebruik maken van de fitnesszaal, het ontbijt, het restaurant, de brasserie en het Beauty en Wellness Centre. Houd je van actie, van ontspannende activiteiten? Dan is Landgoed Hunzebergen zeker de moeite waard voor jou en je gezin!

Faciliteiten Landgoed Hunzebergen

Mensen die van een actieve, sportieve vakantie houden zullen zich prima vermaken bij Landgoed Hunzebergen. Een balletje slaan op de midgetgolf of tennisbaan, op het park zelf of dichtbij het park. Met het hele gezin bowlen of een dagje met de kinderen naar de Speelstad Oranje, Plopsaland of naar Dierenpark Emmen. Het is allemaal erg dichtbij, je hoeft je dus echt niet te vervelen op het landgoed en in de omgeving. Voor jong en oud is er hier veel te doen. Kom hier tot rust en geniet van de prachtige omgeving waar je heerlijk kunt wandelen!

Kortingen en aanbiedingen Hogenboom Landgoed Hunzebergen

De beste aanbiedingen voor Landgoed Hunzebergen kun je zelf bekijken. Wij hebben de beste aanbieders voor je geselecteerd, bekijk hier daarom de actuele prijzen en boek hier een vakantie met een gegarandeerd lage prijs. Dit wordt een vakantie om nooit te vergeten bij Landgoed Hunzebergen, geniet er van en een fijne vakantie gewenst!

Deze website gebruikt cookies, meer info