☰ Menu
 
 

Landgoed De Berenkuil

Grolloo, Drenthe

Landgoed De Berenkuil
Kinderanimatie

Park in het kort


  • Kindercamping met veel faciliteiten
  • Charmante accommodaties
  • Veel te doen in de omgeving

Deze autovrije kindercamping met 5 sterren in het Drentse Grolloo is een ware speelplaats. Met meer dan 25 speeltuinen. Een grote binnenspeeltuin, een openluchtzwembad met speelvijver is hier van alles te doen. Tevens is de bosrijke omgeving rondom Landgoed De Berenkuil zonder meer een juweeltje. Qua uitstapjes geen gebrek, want er is hier in de buurt enorm veel te doen. Lees uitgebreide omschrijving.

Landgoed De Berenkuil Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Veel te doen voor kinderen

Schitterende kindercamping in het Drentse Grolloo

Op een mooi groen, maar ook centraal gedeelte van Drenthe vind je Landgoed De Berenkuil. Een echte kindercamping in het dorpje Grolloo. In dit dorpje ontmoeten nostalgie en beleving elkaar. In de regio kun je iedere dag wel een leuk uitstapje vinden, maar ook op de camping zelf is genoeg te doen. Zo vind je er een enorme binnenspeeltuin, veel buitenspeeltuinen, een verwarmd openlucht zwembad en heel veel meer! Kortom: Echt een familiecamping waar de kinderen zich dag in, dag uit ontzettend vermaken.

Enorme binnenspeeltuin

Faciliteiten op Landgoed De Berenkuil

Voor kleine kinderen is Landgoed De Berenkuil een absolute topper. De klapper is de binnenspeeltuin. Hier is enorm veel te doen. De kinderen kunnen hier wel 10 meter hoog klimmen! Daarnaast vinden ze in de jungle vele boomhutten, die weer verbonden zijn met verschillende touwbruggen. Bij mooi weer is het hier echter nog leuke! De speelvijver met strand staat garant voor heel wat uurtjes vermaak. Zeker omdat je er bijna struikelt over de vele speeltoestellen. Ook is er een verwarmd buitenzwembad. Zoals je op een park als dit misschien wel zult verwachten vind je hier ook heel veel speelplezier. Daarnaast is er ook een animatieteam. Een openluchttheater en bij het zien van de horecafacilieten ben je hoogstwaarschijnlijk direct blij verrast.

Hans & Grietje huisje op Landgoed De Berenkuil

Accommodaties: Van ingerichte tent, tot blokhut

Landgoed De Berenkuil is een camping en dat merk je dan ook aan de accommodaties. Luxe bungalows met alles erop en eraan ga je hier dan ook niet vinden. Wel blokhutten, ingerichte tenten en berenhutten. Je vindt in de accommodaties dan ook de charme van het kamperen, maar dan wel met wat meer comfort. Daarnaast kun je hier natuurlijk ook gewoon een kampeerplaats huren.

Landgoed De Berenkuil in Grolloo

Omgeving: Veel te doen in het mooie Drenthe

In de omgeving is heel erg veel te doen. Vlakbij vind je bijvoorbeeld Klimpark Grolloo, het Cuby Museum en het Boomkroonpad. De meer bekende uitstapjes in Drenthe zijn natuurlijk WILDLANDS Adventure Zoo Emmen en het TT circuit in Assen. Daarnaast zijn ook Attractiepark Drouwenerzand en het Sprookjeshof absolute aanraders. Tevens biedt de omgeving ook heel erg veel groen en leent zich hiermee voor wandel- en fietstochten.

1 van de speeltuinen

Kortingen en aanbiedingen Landgoed De Berenkuil

Een kindvriendelijke camping waar enorm veel te doen is. Daarnaast vind je hier mooie kampeerplaatsen en ecg charmante accommodaties. Wil jij Landgoed De Berenkuil boeken voor de laagste prijs en lekker voordelig in het Drentse Grolloo verblijven? Check dan de aanbiedingen van de door ons geselecteerde aanbieders. Je vindt hiermee altijd de scherpste tarieven voor het mooie Landgoed De Berenkuil. Houdt bij het vergelijken wel rekening met mogelijk bijkomende kosten. Meestal zijn dit reserveringskosten, toeristenbelasting en bedlinnen. Wij wensen je een fijn verblijf op deze kindercamping vol belevenis!

Deze website gebruikt cookies, meer info