☰ Menu
 
 

Omgeving Center Parcs De Huttenheugte

Center Parcs

Alle uitstapjes in de omgeving van Center Parcs De Huttenheugte op een rij.

Uitstapjes in de regio

Stichting Vechtezomp

Stichting Vechtezomp

Ben je op zoek naar een leuke en unieke dagactiviteit in het Vechtdal? Of zoek je een groepsactiviteit voor je familie- of bedrijfsuitje, buurtvereniging, schoolreisje of bruiloft? De Vechtezomp biedt voor elke gelegenheid een uniek dagje uit. Ze varen publiekelijk en als groep naar Laar (Duitsland) of als groep ook naar Hardenberg, Coevorden of De Zwiese. Meer dan alleen varen? Ook bieden ze arrangementen die je dag helemaal compleet maken. Bijvoorbeeld een dagje Gramsbergen of na je vaartocht een heerlijke bierproeverij bij de Mommeriete!

Meer informatie >>

Adres:
Oostermaat 66
7783BX Gramsbergen
06 10 25 86 30


Historisch Cultureel Info Centrum Vechtdal

Historisch Cultureel Info Centrum Vechtdal

In de oude pittoreske binnenstad van Gramsbergen is het Historisch Cultureel Info Centrum Vechtdal gevestigd. Hier kun je kennis maken met de cultuur en historie van het prachtige Nederlandse- en Duitse Vechtdal. Monumenten, landschappen en recreatie mogelijkheden worden hier op een eigentijdse wijze voor het voetlicht geplaatst. Archeologische vondsten uit het Vechtdal tot duizenden jaren geleden zijn hier te vinden. Ook een grote collectie vondsten uit de middeleeuwen vindt je op de bovenverdieping.

We beschikken over een ruime folderservice inzake activiteiten en bezienswaardigheden van dit fraaie riviergebied. In het Info Centrum is tevens het streekmuseum gevestigd waar je op een eigentijdse en moderne manier de geschiedenis van het Vechtdal kunt beleven.

Adres:
Meiboomsplein 4
7783AT Gramsbergen
0524 561639


Attractiepark Duinen Zathe

Attractiepark Duinen Zathe

Attractiepark Duinen Zathe is een all-inclusive attractiepark voor jong en oud. Onbeperkt speelplezier inclusief eten & drinken. Leer autorijden op het verkeerscircuit, zoek spanning in het spookhuis of maak een ritje in de The London City Coaster, de achtbaan voor de echte durfal. De vele attracties en speeltoestellen maken de dag onvergetelijk!

Adres:
Noorder Es 1
8426GW Appelscha
0516 430 395


Drouwenerzand Attractiepark

Drouwenerzand Attractiepark

In Attractiepark Drouwenerzand is er voor jong en oud veel te beleven, zoals: de botsauto’s, Wild West Swing en de piratenboot. Liever zelf klimmen? Kom dan naar de apenkooi, de speeltoestellen of kom op een echte pony rijden! Niet alleen kan je onbeperkt gebruik maken van de attracties. Ook kun je snacks, drankjes en veel meer nuttigen!

Tickets met korting voor Drouwenerzand >>

Adres:
Gasselterstraat 7
9533PC Drouwen


Veenpark

Veenpark

In openluchtmuseum Het Veenpark in Barger-Compascuum ontdek je alles over de Drentse veenhistorie. Je rijdt met een treintje door het oude veendorp 't Aole Compas en een nederzetting uit de Bargermond. Je kunt meevaren en er is een speeltuin. Binnen is er een expositie over de Hondsrug.

Flinke korting voor het Veenpark >>

Adres:
Berkenrode 4
7884TR Barger Compascuum


Plopsa Indoor Coevorden

Plopsa Indoor Coevorden

In Plopsa Indoor Coevorden ontmoet je grote vrienden zoals: Mega Mindy, Kabouter Plop, K3, Bumba en nog veel meer! Met meer dan 25 attracties is er genoeg te doen voor de hele familie. Klim in de Plops speelboom of dans in de K3 disco. Bezoek de magische wereld van studio 100.

Bekijk alle attracties >>

Adres:
Reindersdijk 57
7751SH Dalen


Cowboy en Indianen Speelreservaat Coevorden

Cowboy en Indianen Speelreservaat Coevorden

Op zoek naar cowboys en indianen? Kom naar het kinderspeelparadijs in Coevorden. Met een overdekte en buiten speeltuin is er meer dan genoeg te beleven. Van trampolines, trouwbruggen, tot een ballenbak en klimwand! Dierenvriend? Kom knuffelen met de beesten in de kinderboerderij! Ook is er voor de hele familie een spannende Glow-in-the-dark midgetgolf.

Adres:
Monierweg 2
7741KT Coevorden


Attractiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen

Kom op avontuur in attractiepark Slagharen in Overijssel! Kies voor 1 van de vele avontuurlijke attracties, met de boot de omgeving verkennen, glijd van de wildwaterbaan in het subtropisch zwemparadijs of aanschouw de shows in het theater.

Attractiepark Slagharen >>

Adres:
Zwarte Dijk 37
7776PB Slagharen


WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

In dit dierenpark in Emmen zijn er verschillende dieren te bewonderen aan de hand van drie verschillende thema’s. Betreed de woestijn waar je leeuwen en giraffen kunt vinden, maak een tocht door de jungle met olifanten en ervaar de kou van de noordpool met de ijsberen.

Bekijk alles over WILDLANDS Adventure Zoo Emmen >>

Adres:
Raadhuisplein 99
7811AP Emmen


Keramiektuinen galerie Harwi

In de Keramiektuinen in Eeserveen liggen zelfontworpen tuinen die prachtig zijn aangelegd rondom de kunstgalerie. Hier vind je 20.000 vierkante meter natuur waar je in alle rust van kunt genieten. De tuinen zijn gedecoreerd met moderne en abstracte beelden in de vorm van mensen en dieren. De Keramiekbeelden zijn vervaardigd zijn in het eigen atelier. Daarnaast worden er ook beelden verkocht van steen, brons en glas.

Adres:
Kanaalstraat 9
7858TE Eeserveen


Natura Docet Wonderryck Twente

In het oudste natuurhistorisch museum van Nederland is er voor alle leeftijden veel te doen en te leren. Iedere zaal vertelt een ander verhaal. Er is een enorme collectie dieren en fossielen. In het unieke Funky Forrest bouwen kinderen een digitaal bos.

Adres:
Oldenzaalsestraat 29
7591GL Denekamp
0541 351 325


Hijkerveld

In Hijkerveld wandel je door de grootste heidevelden van Drenthe. Tijdens de wandeling zie je prachtige kuddes heideschapen grazen over de velden. Ook kom je onderweg overblijfselen tegen uit de prehistorische tijd zoals vuurstenen werktuigen. Voor de fietsliefhebbers is er ook een fraaie fietsroute uitgezet.

Adres:
Hijkerweg 1
9415AA Hijken
0592 313 552


Museum de Ar

Bekijk tijdens een bezoek aan restaurant de Ar in Westerbork een particuliere verzameling in een klein museum, met onder meer een arrenslede uit 1720, een Gronings kruidenierswinkeltje, een Drentse kamer met bedsteden en turfkachel, een Gelders interieur, een Zuid-Hollandse kaasmakerij en speelgoed.

Adres:
Hoofdstraat 42-44
Westerbork


Het Griendtsveenpark

Als je een ontspannen dagje weg wilt met de kinderen en daarbij wilt genieten van dieren en de natuur, dan is het Griendstveenpark een goed idee. In dit park vind je herten, kippen, konijnen, ezels en schapen. Ook kunnen de kinderen spelen in verschillende speeltuinen en is er een kabelbaan.

Adres:
Berkenlaan 14
7761PM Erica


Outdoor Klimpark Grolloo

Spanning en sensatie vind je bij Outdoor Klimpark Grolloo. Rondom een recreatieplas vind je zes verschillende parcoursen, variërend tussen de 2 en 10 meter hoogte. Met 725 meter aan kabelbanen en 76 hindernissen staat je hier een echte uitdaging te wachten.

Adres:
Oostereind 12a
9444XD Grolloo


De Frambozentuin

De Frambozentuin in Erica, Drenthe is de plek waar jong en oud zelf fruit kan komen plukken. Het plukken van onder andere frambozen, aardbeien, bessen, pruimen en bramen kan in de maanden dat het niet vriest. Sluit het fruit plukken af met een bezoekje aan de streekwinkel of het gezellige terras dat je bij De Frambozentuin vindt.

Adres:
Beekweg 8
7887TN Erica
06 11060629


Hunebedcentrum Borger

In het Hunebedcentrum Borger sta je oog in oog met hunebedbouwers, je ontdekt hoe zij leefden, loopt door de keientuin en in het Oertijdpark. Op het terrein ligt het oudste monument van Nederland, hunebed D27 en de poort van Hondsrug UNESCO Geopark met een expositie over de ijstijden.

Adres:
Bronnegerstraat 12
9531TG Borger


Kabouterland Exloo

Kabouterland Exloo is een avontuurlijk park met binnen en buiten speeltuinen en speeltoestellen tussen de trollen en kabouters. Op expeditie in de spannende trollengrotten, wandelen tussen de vele dieren van kabouterland of op speurtocht in een konijnenhol.

Adres:
Zuiderhoofdstraat 11
7875BW Exloo


Radiosterrenwacht Westerbork

Radiosterrenwacht Westerbork in Zwiggelte, Drenthe is een educatief en leuk uitje voor iedereen die het heelal wilt bestuderen. Bij Radiosterrenwacht vind je 14 telescopen, die samen één grote telescoop simuleren. Combineer je bezoek aan de Radiosterrenwacht met een wandel- of fietstocht door de mooie en historische omgeving van Zwiggelte.

Adres:
Schattenberg 1
9433TA Zwiggelte
0521 595 100


Herinneringskamp Westerbork

Het verhaal van meer dan honderdduizend kinderen en volwassenen die tijdens de Tweede Wereldoorlog in het doorgangskamp Westerbork in Hooghalen verbleven wordt verteld in het Herinneringscentrum. Drie kilometer hier vandaan ligt het voormalige kampterrein met de woning van de commandant, werkbarak 56, wagons en indrukwekkende monumenten.

Adres:
Oosthalen 8
9414TG Hooghalen
0593 592 600


Vogelpark De Lorkeershoeve

Bekijk hier verschillende soorten prachtige vogels. Vogels zoals o.a. ibissen, kookaburra's, ara's en uilen. Naast de vogels is er ook een midgetgolfbaan, biljartgolfbaan, restaurant en terras.

Adres:
De Kerkdijk 26
7775RA Lutten
0523 684 042


Kinderwandelroute Knof de Pad

Deze kinderwandelroute laat je het mysterie van de verdwijning van Knof ontrafelen. Help zoeken naar Knof de kok bij Bospaviljoen De Rheezerbelten. Volg sporen en ontdek wat er is gebeurt met de kok.

Adres:
Grote Beltenweg 1
7771SX Hardenberg
0523 27 00 12


Openluchtmuseum Ootmarsum

Het Twente van vroeger beleef je in het openluchtnatuurmuseum Ootmarsum. Je loopt rond in een bosrijke omgeving waar 18 verschillende gebouwen een beeld geven over het platteland van 100 jaar geleden.

Adres:
Smithuisstraat 2
7631GH Ootmarsum
0541 293 099


Kinderboerderij de Zwarte Schuur

In de Zwarte Schuur kun je niet alleen lekker knuffelen met de dieren, maar ook meehelpen met de verzorging. De kinderboerderij heeft speciaal voor kinderen een educatief programma opgezet, waar ze meer leren over de herkomst van voedsel.

Adres:
Hardenbergerweg 23
7778HP Loozen
0524 561 502


Kinderboerderij Baalder

Op de kinderboerderij in Baalder kun je heerlijk spelen in de speeltuin, maar ook meehelpen met het verzorgen van de dieren. Op de kinderboerderij vind je onder andere koeien, kippen en geiten.

Adres:
Beekberg 45
7772DP Hardenberg
0523 267 814


Recreatiepark Ermerstrand

In het recreatiepark Ermerstrand liggen vele fiets- en wandelpaden. Ook zijn er stranden, ligweides en een zwembad. In het restaurant kun je terecht voor een hapje en een drankje.

Adres:
Steenbakkersweg 3
7843RM Erm
0591 56 40 14


Op stap met Huureendjes

Maak een rondrit door Drenthe in een 2CV, het lelijke eentje. De route is uitgestippeld met foto’s en onderweg beantwoordt u verschillende vragen. Een van de bezienswaardigheden onderweg zijn de hunebedden.

Adres:
Brammershoopstraat 31
7859TG Eeserveen
0599 287 293


C+B museum

Het C + B museum houdt de blues van de Drentse Cuby & the Blizzards springlevend! Het is een leuk museum voor zowel de oude fans van Harry Muskee als voor iedereen die van de muziek uit deze periode houdt. Je vindt hier muziekinstrumenten, oude platen en foto's uit de glorietijden van deze band.

Adres:
Voorstreek 4
9444PE Grolloo
0592 269 917


Barbara's Beauty Barn

Barbara’s Beauty Barn in Gieterveen, Drenthe is een sfeervolle boerenhoeve. Naast een sauna vind je er ook een schoonheidssalon en kun je er blijven overnachten. Houd je van het bezoeken van de sauna maar ben je gesteld op je privacy en rust? Boek dan een privé sauna voor 2 tot 8 personen.

Adres:
Tjassenswijk 6a
9511TB Gieterveen
0598 468 402


Museum Van Papierknipkunst

In dit museum vind je papierknipkunst uit binnen- en buitenland. Knipsters geven demonstraties en u kunt ook zelf knippen, ook voor kinderen. Elk jaar is er een expositie rond een thema.

Adres:
Burg.G.v.Weezelplein 10
9431AG Westerbork
0593 332 924


Openluchtmuseum Ellert en Brammert

Ontdek in Openluchtmuseum Ellert en Brammert in Schoonoord hoe Drentenaren vroeger leefden. Met woningen uit diverse eeuwen, een tolhuis, schooltje waarin de legende van de reuzen Ellert en Brammert wordt voorgelezen, gevangenis en een kerkje waarin getrouwd kan worden. Verder zijn er een speeltuin en een kinderboerderij.

Adres:
Tramstraat 73
7848BJ Schoonoord


Industrieel Smalspoormuseum

In het Industrieel Smalspoormuseum in Erica kun je een grote collectie smalspoor locomotieven, wagens, werktuigen, foto's en ander materieel bekijken. Ga daarna mee met een rit in de smalspoortrein door het prachtige natuurgebied rond het museum. Tijdens de rit wordt een stop gemaakt voor een bezichtiging van de voormalige turfstrooiselfabriek.

Adres:
Griendtsveenstraat 150
7887TK Erica


bij Els

Een selectie uitgelezen wijnen, heerlijke gerechten in combinatie met een gemoedelijke ambiance met vuurhaard. Dat maakt Brasserie Bij Els tot een aangewezen plek voor een gezellig diner. Je kunt in dit restaurant genieten van zowel biologische streekgerechten als maaltijden met een internationaal karakter.

Adres:
Hoofdstraat 61
7875AB Exloo


Veenloopcentrum Weiteveen

Gelegen rondom het dorp Weiteveen ligt het Hoogveengebied ‘Bargerveen”. Het natuurgebied is ongeveer 2500 hectare groot. Je kunt er prachtig wandelen en fietsen. Naast het Veenloopcentrum vind je het Infocentrum. Hier kun je terecht voor folders en fiets- en wandelkaarten. Dit gebied wordt door velen trouwens het mooiste stukje van Drenthe genoemd. Tijdens je verblijf in deze provincie is een bezoekje dan ook zeker een aanrader.

Adres:
Zusterweg 17
7765AX Weiteveen


Museumboerderij De Engelenweij

In Museumboerderij De Engelenweij in Schoonebeek kun je levend ganzenborden, huifkar tochten maken of schapen drijven. Een erg leuk uitstapje in het oliedorp Schoonebeek.

Adres:
Oostersebos 11
7761PS Schoonebeek


Recreatiehoeve Speulenderwies

Een echte aanrader voor actieve avonturen is Recreatiehoeve Speulenderwies. Vanuit hier kun je een prachtige SoleX-tour maken, maar ook klootschieten, kickboksen, slacklinen, boogschieten, XL-Games of een gps-wandeltocht maken.

Adres:
Europaweg 8
7766AL Nieuw-Schoonebeek


Kinderwandelroute Knof de Pad

Kinderwandelroute Knof de pad is een speurtocht door het Vechtdal voor kinderen van 7 tot 12 jaar en duurt ongeveer 1,5 uur. Het verhaal gaat over Knof de pad die is verdwenen en de kinderen hebben als taak om Knof weer terug te vinden. Via leuke opdrachten komen ze Knof steeds dichter op het spoor. Wie hem vindt, heeft gewonnen.

Adres:
Grote Beltenweg 1
7771SX Hardenberg


Paardenrusthuis Salland

Dit paardenrusthuis in Venebrugge is speciaal voor allerlei paarden en pony’s die genieten van hun oude dag. Hier worden ze goed verzorgd door vrijwilligers. Je kunt ze overdag bezoeken, terwijl ze rustig aan het grazen zijn in de open weide.

Adres:
Hoogenweg 63
7792VE Venebrugge


Museummolen Jan Pol

In Dalen staat de hoogste koren- en pelmolen van Drenthe, Jan Pol. Het is omgebouwd tot een museum. Er staan werktuigen die vroeger werden gebruikt. Op de meelzolder zijn prehistorische maalstenen en oude graansoorten te zien. Onder de pelvloer waren tijdens de tweede wereldoorlog Joodse mensen ondergedoken.

Adres:
Molenwijk 8
7751CG Dalen


Beelden in Gees

Een monumentale tuin van 7 hectare met veel bijzondere planten en bomen is gecombineerd met een grote expositie van beelden. Ruim 30 kunstenaars uit diverse landen laten hun mooiste werken zien! Je kan uren dwalen door de tuin en dan steeds weer nieuwe verrassingen tegen komen. Ook is er een grote galerie waarin kunstenaars kleinere werken, schilderijen en sieraden laten zien. En als u even genoeg hebt van alle indrukken, neem dan een drankje en hapje in onze brasserie! Open vanaf eind april, zie de website.

Adres:
Schaapveensweg 16
7863TE Gees


De Vijvertuinen van Ada Hofman

In de Vijvertuinen gelegen in het rustige Loozen kun je drie grote natuurvijvers bewonderen. Om deze vijvers heen liggen ongeveer 30 kleine tuinen ter bezichtiging met prachtige bloemen en tientallen kleine vijvers. Bijzonder om te bezoeken is de daktuin met dakterras waar ook een prachtige vijver is aangelegd. Vanaf het dakterras kijk je mooi uit over de Vijvertuinen.

Adres:
Westeindigerdijk 3
7778HG Loozen


Van Gogh Huis Drenthe

In Veenoord/Nieuw-Amsterdam heeft de wereldberoemde kunstschilder Vincent van Gogh in 1883 gewoond en gewerkt. Bezoek het enige voor publiek toegankelijke huis. Zijn kamer met bed, tekendoos en verfpalet staan opgesteld alsof hij elk moment van een wandeling uit het Drentse veen terug zal keren.

Adres:
Van Goghstraat 1
7844NP Nieuw-Amsterdam


Stedelijk Museum Coevorden

Ontdek de roerige geschiedenis van Coevorden in het Stedelijk Museum Coevorden. Er is een vaste collectie met materiaal vanaf de eerste burggraaf tot en met vandaag. Daarnaast zijn er wisselende tentoonstellingen en regelmatig zijn er activiteiten voor kinderen.

Adres:
Haven 4
7741JV Coevorden


Spabron Hesselerbrug

Spabron Hesselerburg in Oosterhesselen, Drenthe is een perfecte bestemming voor een compleet dagje én nachtje weg. In deze middelgrote spa kun je terecht voor een bezoek aan de sauna, een ontspannen gezichts- of lichaamsbehandeling zoals een hotstone massage ondergaan en blijven slapen in het wellness hotel met restaurant. Boek bijvoorbeeld een arrangement met overnachting, 3 gangen diner en uitgebreid ontbijt.

Adres:
Verlengde Hoogeveensevaart 32
7861TB Oosterhesselen


Thermen & Wellness Anholts

Thermen & Wellness Anholts in Schoonebeek, Drenthe is gelegen in een rustgevende omgeving met uitzicht over het beekdal-landschap. Niet alleen kun je er terecht voor een ontspannen dagje in de sauna, je kunt er ook een complete beautydag met vriendinnen of je partner aan vastknopen. Tijdens deze beautydag word je voorzien van lekkere hapjes, drankjes en word je van top tot teen in de watten gelegd met bijvoorbeeld massages en andere beautybehandelingen.

Adres:
Europaweg 191
7761AE Schoonebeek


Zwembad de Dolfijn

Zwembad de Dolfijn is een leuk en gezellig zwembad voor jong en oud. Volwassenen kunnen baantjes trekken in het 25 meter lange wedstrijdbad, en voor gezinnen met kleine kinderen is het zwembad een prima gelegenheid om een dagje te vertoeven. Voor de allerkleinsten zijn er twee peuterbaden en voor de gedurfde waterratjes is er onder andere een bad met duikplank.

Adres:
Bentincksdijk 10
7902NA Hoogeveen


Ballorig Emmen

Kom je helemaal uitleven in de overdekte speeltuin Ballorig. Speeltuin Ballorig in Emmen is de plek om te spelen, klimmen, springen en rennen. Met glijbanen, ballenbakken, racebanen, springkussens en trampolines is er volop speelplezier voor jong en oud. Liever kijken? Vanuit het restaurant is er gelegenheid om alles even rustig te bekijken.

Adres:
Oosterbracht 11
7821CC Emmen


Pitch en Putt Golf Orvelte

Altijd al eens willen golfen, maar geen ervaring? Geen probleem, hier krijgt iedereen vanaf 8 jaar de kans het eens te proberen! Rondes van 9 of 18 holes met een lengte variërend tussen de 30 en 90 meter vormen een uitdaging voor elk niveau.

Adres:
Mr. J.B. Kanweg 3 3
9439TD Witteveen


Zwem- en golfslagbad Aquarena

Met een glijbaan van 80 meter lang beschikt Aquarena over een onweerstaanbare waterattractie. Laat je meevoeren in de stroming van de avontuurlijke wildwaterkreek en kijk wie de snelste is. Of ga met de kleintjes naar het Spettereiland en laat ze naar hartenlust alle leuke speelattributen uitproberen.

Adres:
Angelsloërdijk 31
7822HK Emmen


Het Mantingerveld

Ten noordwesten van Nieuw Balinge ligt natuurgebied Mantingerveld. Dit natuurgebied valt onder het beheer van Natuurmonumenten. Je kunt verschillende wandelroutes volgen langs zandvlaktes, vennen en bossen. Combineer de wandeling met een stukje cultuur en bezoek ook de tentoonstelling over Maintingzand. Deze vindt plaats in het dorpshuis De Heugte.

Adres:
Lijsterstraat 1
7938PK Nieuw Balinge


Kinderboerderij Baalder

Je kan in Kinderboerderij Baalder van alles leren over het voeren van dieren en natuurlijk zelf de dieren zien en knuffelen. Vooral leuk voor de kinderen maar eigenlijk voor iedere dierenliefhebber.

Adres:
Breekberg 45
Hardenberg


Reviews

7.6

Johannes
23-09-2018

Prima park

Comfort huisjes zijn toe aan vernieuwing. Park zelf is prima.

7.9

Bas Boxem
20-10-2017

Super leuk

Erg leuk voor de kinderen vooral de wildewaterbaan

10

Familie Stuiver
10-12-2015

Familie Stuiver 10-12-2015

Het was een schitterend park ook voor kinderen we hebben ons best vermaakt in mei 2015 jammer dat het zo snel om was.

8

Laura v Dam
10-09-2014

Leuk park met mooie faciliteiten

Een leuk en gezellig park. Mooi zwembad en mooie winkeltjes. Ik was samen met mijn partner tijdens kerst in een tweepersoonshuisje. Goede bedden! Het enige nadeel was dat het best een stukje lopen is van de tweepersoonshuisjes naar alle faciliteiten. Verder hebben we een topweek gehad. Wij komen zeker terug!

8.7

Kort
09-09-2014

Huttenheugte kinderparadijs

Huttenheugte een superpark voor kinderen! Zwembad is schoon en natuurlijk Plopsaland om de hoek ideaal!!! De standaard cottages zijn wat verouderd en ogen hierdoor wat smoezelig. Een premium cottages is daaro. Wel aan te raden. In de omgeving ook genoeg te doen zowel voor kinderen als stellen zonder kinderen.

8.9

Anja
09-09-2014

De Huttenheugte is leuk en heel Center Parcs

Al een paar keer hier geweest en zoals velen hier misschien wel weten, is de Huttenheugte een echt Center Parcs park. De huisjes, de Aqua Mundo, alles eigenlijk. Op het park is genoeg te doen. De Market Dome is behoorlijk groot. en de ligging van dit park is eigenlijk ook niet verkeerd. Dierentuin Emmen is ongeveer 15 minuten rijden.

Deze website gebruikt cookies, meer info