☰ Menu
 
 

Buitenplaats De Hildenberg

Appelscha, Drenthe

Roompot

Park in het kort


  • Bungalows en villa's van erg hoog niveau
  • Naast Nationaal Park Het Drents-Friese Wold
  • Weinig faciliteiten, wel een 9-holes golfbaan en indoorspeeltuin

Buiten en restaurant, golfbaan en indoorspeeltuin vind je hier geen faciliteiten. Wel vind je op dit park ontzettend mooie bungalows en villa’s in een prachtige omgeving. Buitenplaats De Hildenberg ligt pal naast het Drents-Friese Wold. 1 van de grootste natuurparken van ons land. Voor gezinnen met kinderen is dit park niet heel erg geschikt, tenzij je veel uitstapjes in de regio maakt. Voor wandelaars, fietsers en golfers des te meer. Dit vanwege de schitterende natuur en de 9-holes golfbaan. Lees uitgebreide omschrijving.

Buitenplaats De Hildenberg Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

9-holes golfbaan met b-status naast het park

Buitenplaats De Hildenberg

Op de grens tussen Drenthe en Friesland vind je het schitterende Nationaal Park Drents-Friese Wold. Dit villapark ligt vlak naast dit natuurpark. Vanzelfsprekend is Buitenplaats De Hildenberg dan ook echt een park voor natuurliefhebbers, fietsers en wandelaars. Daarnaast is er op het park een 9-holes golfbaan met B-status. Hiermee is dit zeker voor golfliefhebbers  een toppertje. Ook qua bungalows zit je hier goed, want deze van topniveau! Voor gezinnen met kinderen is dit een minder geschikt park. Er is wel een indoorspeeltuin aanwezig, maar verder biedt het park op een restaurant na niet veel faciliteiten.

Een ideaal park voor fietsers en wandelaars

Schitterende villa?s en bungalows

De bungalows op dit park zijn van erg hoog niveau. Zeker qua voorzieningen kom je niets tekort. Al hebben we wel 1 punt van kritiek. In de basismodellen is de aankleding wel erg sober. Meubelen en faciliteiten zijn hier overigens dik in orde, maar een schilderijtje extra aan de muur had hier niet misstaan. Alle bungalows hebben een zeer luxe uitstraling en zijn erg ruim. Badkamers en keukens zijn zeer compleet. Ook beschikken de meeste bungalows over een berging.

Bekijk alle bungalows
Een keurig verzorgd park

Omgeving: Het Drents-Friese Wold

Het Drents-Friese Wold is het op 1 na grootst aaneengesloten natuurgebied van Nederland. Je vindt in dit gebied uiteraard heel veel bos, maar ook moerassen, zandverstuivingen en heide. Met dit schitterende natuurgebied als achtertuin is Buitenplaats De Hildenberg natuurlijk een perfect park voor wandelaars en fietsers, maar ook vind je op korte afstand de steden Assen en iets verder weg Groningen. De stad Emmen ligt op ca. een half uur rijden. Hier vind je de moderne dierentuin WILDLANDS Adventure Zoo Emmen.

Tips in de omgeving
Buitenplaats De Hildenberg naast het Drents-Friese Wold

Kortingen en aanbiedingen Buitenplaats De Hildenberg

Wat ons betreft niet echt een gezinspark. Toch heeft dit park veel te bieden. Allereerst de combinatie tussen de schitterende villa’s en bungalows en de omgeving. In de toeristische regio is dan ook erg veel te doen. Faciliteiten heeft het park verder bijna niet. Hierdoor zijn ook de prijzen niet heel hoog voor dit park. Je verblijft voor relatief weinig geld in een erg mooie bungalow. Wil je nog iets meer korting? Boek dan met de Roompot kortingscode, of een andere scherpe aanbieding van Roompot Vakanties.

Deze website gebruikt cookies, meer info