Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Center Parcs Les Landes de Gascogne

Beauziac, Aquitaine

Center Parcs
Plaats review >>

Geef je mening in 2 minuten

Park in het kort


  • Uitgebreide Aqua Mundo met o.m. Water Playhouse
  • Spa Deep Nature met veel wellness faciliteiten
  • Schitterende cottages met uitzicht over de Franse natuur

Center Parcs in de meeste luxe variant. Dit is wat je mag verwachten van het moderne Les Landes de Gascogne. Naast een zeer uitgebreide Aqua Mundo met Turbotubbel, Water Playhouse en meer! Vind je hier ook de Spa Deep Nature. Een wellness Centre bijzondere sauna's, Hamam, bubbelbaden, massages en tal van andere ontspannende zaken. Wil je de ligging van dit park waarderen, dan is de voorwaarde dat je wel een natuurliefhebber bent. Ben je dit, dan geniet je vanuit je luxe, met chique ingerichte cottage van het beste dat Frankrijk te bieden heeft. Lees uitgebreide omschrijving.

Center Parcs Les Landes de Gascogne Boeken

Check de beste aanbieding bij:

Of check de actuele last minutes

Les Landes de Gascogne - Luxe in Frankrijk

Echte luxe voor het hele gezin, maar wel met een ligging middenin de schitterende natuur. Center Parcs  Les Landes de Gascogne biedt echt wat je zoekt als je een vakantie wilt vol faciliteiten en activiteiten. Daarnaast blinkt dit park ook nog eens uit in wellness voorzieningen. Qua accommodaties ook een park waar je niet snel iets tekort komt. De Center Parcs beleving in optima forma, maar je moet er wel even voor naar Frankrijk. Kom je echter langs al het moois dat je onderweg ziet, is dit zeker geen straf.

Aqua Mundo met Water Playhouse en Turbotunnel

De Aqua Mundo op Les Landes de Gascogne zal je verrassen. Je vindt hier dan ook tal van zaken die je op veel andere parken niet vindt. Doe bijvoorbeeld mee aan de Waterglijbanenrace. Ervaar maximale snelheid in de Aqua Speed. Of doe het het samen met je baby een stuk rustiger aan en ga babyzwemmen. Ook de Water Playhouse, de Turbotunnel en de Wildwaterbaan zorgen voor de nodige uurtjes vermaak.

Van wellness tot indoorspeeltuin

Een indoor speeltuin waar je mond van open valt, gecombineerd met een buiten speeltuin zorgen voor veel lol. Echter zijn er ook de mini disco, diverse evenementen, de Kids Safari en het Ponyrijden. Dit allemaal naast de vele uurtjes waterplezier in de Aqua Mundo. Daarnaast blinkt dit park ook uit in wellness faciliteiten in de Spa Deep Nature. Hier vind je diverse sauna's, massages, bubbelbaden en een Hamam. Natuurlijk allemaal in een chique sfeervolle setting. Het recept dus om volledig te ontspannen.

Leuk gedecoreerde cottages met uitzicht over de natuur

De sfeervolle cottages op Les Landes de Gascogne zorgen voor het goede gevoel tijdens je vakantie in Frankrijk. Qua interieur moeten we zeggen: Toppie gedaan! Daarnaast zorgt het uitzicht over de natuur voor de nodige rust en ontspanning. De cottages bieden plaats aan 2 t/m 12 personen. De simpelste uitvoering is de Comfort Cottage. Deze biedt een privé terras met tuinmeubilair en een pergola. Uiteraard ontbreken ook een vaatwasser, combi magnetron en andere zaken niet die het leven makkelijk maken. In de VIP uitvoeringen vind je je ook nog een wellness badkamer met hammam en andere extra's. Wil je het echt bijzonder maken, kies dan voor een boomhuis met een spectaculair uitzicht.

Bekijk alle bungalows

Kortingen en aanbiedingen Center Parcs Les Landes de Gascogne

Les Landes de Gascogne is Center Parcs in de meest moderne gedaante. Vindt je het leuk om op de meest luxe manier te genieten van de bekende faciliteiten die Center Parcs te bieden heeft, dan heb je een goede reden om te kiezen voor dit Franse park. Natuurlijk boek je al deze luxe en weldaad wel het liefste tegen de allerlaagste prijs. Dit doe je in de eerste plaats door op tijd te boeken. Je krijgt dan altijd korting bij Center Parcs. Ook profiteer je door juist heel laat te boeken. Tevens vind je op deze pagina altijd andere scherpe aanbiedingen waar je je voordeel mee kan doen.

Deze website gebruikt cookies, meer info