Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Aanbieding Meivakantie voor Hof van Saksen

Aanbieding Meivakantie voor Hof van Saksen

Hof van Saksen is het meest luxe vakantiepark van Nederland. Wat je zoekt op een vakantiepark, dat is. Als je graag naar een vakantiepark gaat, dan moet je Hof van Saksen zeker eens geprobeerd hebben, want het is de "vakantieparkbeleving nieuwe stijl". Op het park verblijf je in een luxe Saksische boerderij. Het parkcentrum is uniek, opgetrokken in een chique bouwstijl, gecombineerd met veel ruimte. Kennismaken met Hof van Saksen in de Meivakantie hoeft beslist niet duur te zijn, dankzij deze scherpe aanbieding. We moeten je echter voor 1 ding waarschuwen: Boek op tijd, want Hof van Saksen is in de meeste schoolvakanties 100% volgeboekt.
Boek de Meivakantie aanbieding voor Hof van Saksen

Korting Meivakantie Hof van Saksen

Een midweek in de Meivakantie van 2024 op Hof van Saksen boek je nu tegen een vrij hoge korting. Zoals je mag verwachten op een luxe vakantieresort als Hof van Saksen, krijg je hier natuurlijk van alles bij. Opgemaakte bedden, handdoekenpakket, keukendoek en een koffie- en theepakket zijn inclusief. Koffers uitpakken en je vakantie in het Drentse Hof van Saksen is begonnen.

Een scherp aanbod voor Hof van Saksen, temeer omdat je op een park verblijft dat meer dan de moeite waard is. Het zwembad is prachtig en ook voor de kinderen wordt er vreselijk veel georganiseerd.
Boek de Meivakantie aanbieding voor Hof van Saksen

De Meivakantie op Hof van Saksen

De Meivakantie doorbrengen op Hof van Saksen is een goed idee. Er is namelijk buiten en in de omgeving veel te doen. Daarnaast is er als het een keer een dagje wat minder weer is, ook binnen genoeg te beleven. Ga je trouwens naar Hof van Saksen en heb je geen zin om te koken, geen enkel probleem, op het park vind je allerlei verschillende soorten restaurants. In stijl uit eten is er mogelijk, maar ook een snelle, naar goede hap is op Hof van Saksen geen probleem.
Boek de Meivakantie aanbieding voor Hof van Saksen

Deze website gebruikt cookies, meer info