Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/parkaanbiedingen.nl/httpdocs/templates/frontend/parkaanbiedingen-v3/layouts/blog-aanbiedingen.php on line 164
Flinke nazomerkorting bij Landal GreenParks in September en Oktober
☰ Menu
 
 

Flinke nazomerkorting bij Landal GreenParks in September en Oktober

Flinke nazomerkorting bij Landal GreenParks in September en Oktober

Net na de zomervakantie, of net voor de herfstvakantie er nog even voordelig tussenuit, maar wel genieten van de luxe die de parken van Landal GreenParks te bieden hebben? Dan kun je profiteren van een flinke nazomerkorting bij Landal. Goed nieuws dus, want hierdoor kun je gemakkelijk dit jaar nog eens een keertje extra verblijven op een vakantiepark.

Bekijk het actuele nazomeraanbod van Landal GreenParks

De kortingen voor September en Oktober bij Landal GreenParks

In de maanden September en Oktober is het dus lekker voordelig boeken bij landal GreenParks. Met een keuze uit ruim 90 vakantieparken in Europa, is er bij Landal GreenParks dus altijd wel een park te vinden dat goed bij je past. Tevens biedt Landal diverse vakantieparken een keur aan faciliteiten, waarbij je ook als het weer een beetje tegenvalt niets tekort komt.

Bekijk het actuele nazomeraanbod van Landal GreenParks

Geldigheid van de Landal nazomeractie

De nazomeractie is geldig voor de meeste parken van Landal GreenParks, al zijn er enkele uitzonderingen. De nazomeractie loopt van 2 september t/m 17 oktober 2022. Dit is de periode tussen de zomervakantie en de herfstvakantie. Je kunt in deze periode dus lekker profiteren van een voordelig verblijf op 1 van de parken van Landal GreenParks. We hopen dat je een fijne nazomervakantie zult hebben. Goedkoper wordt het in ieder geval met deze aanbieding.

Top 10 Landal parken voor de nazomer van 2022

Met meer dan 100 parken is het aanbod van Landal GreenParks voor de aankomende nazomer wel heel erg uitgebreid. Daarom stelden we een top 10 Landal parken voor de nazomer van 2022 voor je op. Erg verschillende parken, maar ieder park heeft wel iets bijzonders. Check direct welk park het beste bij jou past en boek dit park gecombineerd met de scherpe Landal nazomeraanbieding.

Inhoudsopgave

  1. Landal Miggelenberg
  2. Landal Beach Resort Ooghduyne
  3. Landal Het Land van Bartje
  4. Landal Aelderholt
  5. Landal Het Vennenbos
  6. Landal Hoog Vaals
  7. Landal Mooi Zutendaal
  8. Landal Rabbit Hill
  9. Landal De Lommerbergen
  10. Landal Stroombroek

1. Landal Miggelenberg

Het ideale park voor fietstochten en wandelingen. Daarnaast beschikt dit park over flink wat faciliteiten, zoals een zwembad, restaurant, indoor speeltuin en veel meer leuke dingen. Miggelenberg is een wat heuvelachtig park met veel groen. Je merkt op en om het park dat je verblijft op 1 van de mooiste plekjes van Nederland. Je vindt hier eenvoudige tot zeer luxe bungalows. Tevens vind je in de regio erg veel mogelijkheden voor leuke uitstapjes.

Check de actuele prijzen en beschikbaarheid voor Landal Miggelenberg

2. Landal Beach Resort Ooghduyne

Met een nieuw centrumgebouw en een prachtige ligging aan het strand, zit je deze nazomer op Landal Beach Resort Ooghduyne gegarandeerd goed! Naast schitterende bungalows, kun je op dit park ook strandhuisjes huren. Op een mooiere manier genieten van de ondergaande zon is vrijwel onmogelijk. Qua faciliteiten zeker geen gebrek op LBeach Resort Ooghduyne. Een overdekt zwembad met lange glijbaan, een indoorspeelplaats en heel veel andere zaken maken de vakantie extra leuk. Daarnaast kun je natuurlijk lekker zonnen, of uitwaaien aan het strand.

Check de actuele prijzen en beschikbaarheid voor Landal Beach Resort Ooghduyne

3. Landal Het Land van Bartje

Middenin de Drentse natuur vind je het unieke vakantiepark Landal Het Land van Bartje. Een prima geschikt park voor de nazomer, want op het park is enorm veel te doen. Er zijn bijvoorbeeld 2 zwembaden, een indoorspeelplaats en ook de bungalows op het park zijn super! Al heb je hier ook de keuze uit eenvoudige, maar betaalbare accommodaties. Bijzonder aan Het Land van Bartje is de ponyranch en alles op het gebied van paarden en pony's. Ook leuk: WILDLANDS Adventure Zoo Emmen ligt op steenworp afstand.

Check de actuele prijzen en beschikbaarheid voor Landal Het Land van Bartje

4. Landal Aelderholt

Een sfeervol park waar werkelijk van alles te doen is. Zeker voor kinderen, want met een zeer uitgebreid overdekt zwembad, een enorme indoorspeeltuin en een kinderscooterbaan is verveling uitgesloten. De stad Emmen ligt om de hoek, evenals de schitterende Drentse natuur. Zowel bij mooi weer, als bij slecht weer een erg geschikt park om de aankomende nazomer door te brengen. Zowel leuk voor natuurgenieters, als voor gezinnen met kinderen. Landal Aelderholt is zonder meer 1 van de meeste levendige en sfeervolle vakantieparken in Drenthe.

Check de actuele prijzen en beschikbaarheid voor Landal Aelderholt

5. Landal Het Vennenbos

Naast dat er op dit park enorm veel te doen is, is dit ook een ontzettend sfeervol park. Landal Het Vennenbos heeft een enorm uitgebreide Park Plaza, hier vind je o.a. het subtropische zwembad, met o.a. glijbanen, wildwaterbaan en golfslagbad. Daarnaast natuurlijk ook de indoorspeeltuin, de restaurants en de shops. Landal Het Vennenbos is echt enorm uitgebreid, daarnaast heeft ook de omgeving veel te bieden. Het Vennenbos ligt vlakbij België, dus ook uitstapjes over de grens behoren tot de mogelijkheden. Zowel bij goed weer, als bij slecht weer een toppark, dus hiermee ook uitermate geschikt om de nazomer in door te brengen.

Check de actuele prijzen en beschikbaarheid voor Landal Het Vennebos

6. Landal Hoog Vaals

Landal Hoog Vaals ligt in het zuidelijke deel van Limburg. Zowel op, als om het park ervaar je Zuid-Limburg. Erg bijzonder is het prachtige uitzicht vanuit de meeste bungalows over het Limburgse landschap. Daarnaast heeft het park ook qua faciliteiten erg veel te bieden. Een uitgebreide zwembad met waterglijbaan, een indoor speeltuin, een amusementshal en een beauty & wellness afdeling vormen nog maar een deel van het faciliteitenaanbod. Kortom: Een levendig park, in een geweldige omgeving waar je je deze nazomer zeker niet zult vervelen.

Check de actuele prijzen en beschikbaarheid voor Landal Hoog Vaals

7. Landal Mooi Zutendaal

Prachtige door Jan Des Bouvrie ontworpen wellness bungalows, gecombineerd met een park waar veel te doen is en een schitterende omgeving. Landal Mooi Zutendaal vind je in Belgisch Limburg, niet ver van Maastricht. Deze stad is dan ook direct een leuke tip voor een uitstapje. Op het park vind je zowel binnen, als buiten een zwembad en veel andere faciliteiten. Mooi Zutendaal is met recht een bijzonder park te noemen. Zowel voor wandelen en fietsen, als voor kinderen een topper. Niet voor niets 1 van onze tips voor de aankomende nazomer.

Check de actuele prijzen en beschikbaarheid voor Landal Mooi Zutendaal

8. Landal Rabbit Hill

Op ieder punt scoort dit park boven het gemiddelde. Het zwembad is meer dan ok, de indoor speeltuin is er 1 van behoorlijk formaat en zowel binnen, als buiten is er erg veel te doen op Landal Rabbit Hill. Tel daarbij op dat dit park op een prachtig gedeelte van de Veluwe ligt en 1 ding is zeker: Op dit park zit je nooit verkeerd. Rabbit Hill is naast zeer kindvriendelijk ook erg geschikt voor uitstapjes in de omgeving. Daarnaast verblijf je op Rabbit Hill ook nog eens in een bungalows dit zonder meer dik in orde is. Kortom: Een park met alles erop en eraan in een schitterende omgeving. Erg leuk dus om de nazomer op te verblijven.

Check de actuele prijzen en beschikbaarheid voor Landal Rabbit Hill

9. Landal De Lommerbergen

Grootste voordeel van Landal De Loommerbergen: Er is ontzettend veel te doen! Je vindt hier een subtropsch zwembad, indoorspeelplaats, Bollo Club en ook Puk & Pelle zijn aanwezig op dit park. De kinderen beleven op dit park de hele dag door spannende avonturen. Ook is er een amusementshal, midgetgolfbaan, bowlingbanen en nog veel meer. Zo'n beetje alles wat je kan bedenken is hier te vinden. Toe aan ontspanning? Bezoek de Exotic Garden en dineer s'avonds in 1 van de restaurants op het park.

Check de actuele prijzen en beschikbaarheid voor Landal De Lommerbergen

10. Landal Stroombroek

Misschien wel het wellness vakantiepark van Nederland. Bij een verblijf op Landal Stroombroek heb je namelijk gratis onbeperkt toegang tot het op het park gelegen wellness centre Palestra. Een uitgebreid sauna centrum, met diverse sauna's, Turks stoombad en zwembad. Daarnaast ligt Stroombroek ook nog eens vlak naast een prachtige recreatieplas en vind je er een restaurant, indoor speeltuin en midgetgolfbaan. Qua bungalows heb je de keuze uit exemplaren van topniveau en de wat meer eenvoudige bungalows. Als je deze nazomer wilt genieten van wellness, dan is Landal Stroombroek misschien wel de beste keuze.

Check de actuele prijzen en beschikbaarheid voor Landal Stroombroek

Deze website gebruikt cookies, meer info