☰ Menu
 
 

Center Parcs Fast Minute Dagen

Center Parcs Fast Minute Dagen

Bij Center Parcs kun je met enorm veel voordeel boeken tijdens de Fast Minute Dagen. Dit is eigenlijk een last minute actie van Center Parcs, maar wel een hele goede last minute actie, want je boekt echt met enorm veel voordeel. Momenteel lopen de kortingen zelfs op tot bijna 50%. Wil je er deze voorjaarsvakantie nog even tussenuit en daarbij genieten van de Aqua Mundo en alles wat de Market Dome te bieden heeft? Dan is dit echt wel een hele scherpe aanbieding.
Check de actuele Fast Minute Dagen deals

Fast Minute Dagen bij Center Parcs

Center Parcs heeft natuurlijk wel vaker scherpe last minute aanbiedingen, maar bij Center Parcs zijn dit geen Last Minute Dagen, maar Fast Minute Dagen. Het voordeel dat je pakt tijdens deze actie is nog heel veel groter en dus zeker de moeite waard.
Check de actuele Fast Minute Dagen deals

Hoeveel voordeel krijg je?

Behoorlijk veel. Wat ons betreft zijn de Fast Minute Dagen echt wel 1 van de beste acties ooit bij Center Parcs. We pakken er daarom even 2 rekenvoorbeelden tussenuit.

Fast Minute Dagen berekend

Momenteel wordt een midweekje Center Parcs Limburgse Peel in de uitverkoop gegooid tijdens deze actie. De normale prijs voor dit midweekje in een cottage voor 4 personen bedraagt: 410 euro. Momenteel kun je deze boeken voor 277 euro. Je voordeel bedraagt 32%. Dit voordeel krijg je alleen op de kale boekingsprijs, reserveringskosten, bedlinnen en toeristenbelasting wordt geen voordeel op gegeven, desalniettemin een erg strakke actie met veel voordeel. Ook de Eemhof is te boeken tijdens de Fast Minute Dagen. We namen een cottage voor 4 personen. Normaal 736 euro, nu 467 euro. Totaal voordeel op de kale boekingsprijs: Ruim 36%.

Nog even naar Center Parcs? Grijp je kans!

Wil je nog even verblijven op 1 van de parken van Center Parcs, grijp dan snel je kans. Zoals vaak met dit soort acties geldt het credo: Op = Op. Wacht je te lang, dan is de accommodatie, of het park van je voorkeur wellicht niet meer beschikbaar. De Fast Minute Dagen actie is eigenlijk een uitverkoop om te zorgen dat de parken ook echt vol komen te zitten tijdens de betreffende periode.
Check de actuele Fast Minute Dagen deals

Deze website gebruikt cookies, meer info