☰ Menu
 
 

Acties en kortingscodes Roompot 2023 - Korting bij Roompot

Acties en kortingscodes Roompot 2023 - Korting bij Roompot

Zoeken naar een Roompot actiecode en hiermee boeken kan je erg veel voordeel opleveren. Maar er zijn vaak er zijn vaak nog betere acties van Roompot. We helpen je dan ook graag op weg om deze beste actie te vinden, zodat jouw vakantie op 1 van de Roompot parken zo voordelig mogelijk uitpakt.

Maximale korting: De Roompot acties

Er zijn uitzonderingen, maar meestal krijg je de meeste korting door te boeken via de Roompot aanbiedingenpagina. Hier staan alle acties op een rij en in de meeste gevallen krijg je hiermee ook het meeste voordeel. Logisch eigenlijk, want net zoals iedere vakantieparken aanbieder wil ook Roompot haar parken het liefst zo vol mogelijk hebben. Periodes en parken die nog niet zo heel erg vol zitten zijn voordeliger en hierdoor terug te vinden op deze speciale Roompot aanbiedingenpagina. Ons advies: Kijk eerst hier eens in je zoektocht naar maximale korting bij Roompot.

Last Minute korting

In sommige gevallen de beste actie, maar het nadeel is dat het park, of de accommodatie van je keuze weleens vol kan zitten. Echter, Roompot is een prijsstunter en als de parken niet vol zitten, kunnen de kortingen weleens heel hoog oplopen. Een aantal Roompot parken zijn erg populair. Wil je echt op 1 van deze parken verblijven, dan neem je door last minute te boeken een risico. Ben je van plan om op 1 van de minder populaire parken op vakantie te gaan, dan loopt het meestal wel los. Al kunnen we dit natuurlijk ook niet garanderen. Mochten overigens de parken in de periode dat je wilt boeken erg vol zitten, dan zou de Roompot last minute korting ook tegen kunnen vallen. Soms valt last minute boeken voordeliger uit dan boeken met de kortingscode, maar het kan ook juist andersom zijn.
Als je gebruik wil maken van last minute korting en ook de actuele prijzen voor deze actie wilt bekijken. Check dan de Roompot last minute pagina.

Vroegboekvoordeel – Tot 40% korting en gratis omboeken

Vroegboekvoordeel geeft je een korting die kan oplopen tot 40%. Eigenlijk maakt het niet uit of je nu met de actiecode boekt, of met deze “vroegboekvoordeelweken” actie. Uiteindelijk betaal je dezelfde prijs. Echter, 1 ding is zeker. Dit is de maximale korting die je kan krijgen bij Roompot Vakanties. Deze vroegboek actie biedt nog een aantal extra voordelen:

 • Je kan zonder extra kosten in termijnen betalen.
 • Je kan tot 30 dagen voor aankomst gratis omboeken naar een ander park, of huisje.

Wil je gebruik maken van deze aanbieding. Activeer deze dan door naar de vroegboekpagina van Roompot te gaan. Je ontvangt dan automatisch de korting waar je recht op hebt.

Het weekend start op Donderdag actie

Een leuke actie, want wist jij dat je voor weinig extra geld je weekend op veel Roompot parken al op Donderdag kan laten beginnen? Waarom dit zo is? De Donderdag valt natuurlijk in de midweek en midweken zijn nu eenmaal minder populair dan de weekenden. Veel huisjes staan in de midweken toch leeg. Als je een weekend boekt, moet de accommodatie toch al worden schoongemaakt. Dus als jij een dag extra verblijft maakt dit voor Roompot niet zo heel veel uit. Hier kun je dus lekker van profiteren door een lang weekend te boeken. Roompot heeft hiervoor een speciale actiepagina. Als je deze bezoekt, zie je direct de actuele prijzen(let op: Hier kunnen wat kosten overheen komen).

Roompot Zomervakantie acties

Ook voor de zomervakantie heeft Roompot speciale acties. Net als met vroegboekvoordeel, profiteer je hier van dezelfde voordelen. Dus 30 dagen voor aankomst gratis omboeken en kosteloos in termijnen betalen als je dit wilt. Voor de zomervakantie geldt een korting tot 40%. Dit is vrij hoge korting. Een teken dat Roompot nog niet vol zit. Let wel op: Op het moment dat de parken voller komen te zitten zullen de prijzen omhoog gaan. Wil je dus maxinmaal profiteren, boek dan op tijd! De zomervakantie actie is eigenlijk ook een soort actiecode. Je activeert deze actie door de speciale zomervakantiepagina van Roompot te bezoeken.

Koos Konijn acties

Ook de Koos Konijn actie geeft veel korting, ook al staat dit niet expliciet aangegeven. Als je via de Koos Konijnpagina boekt, weet je ook nog eens zeker dat je 1 van de meest kindvriendelijke Roompot parken boekt. Dit is handig als je met kinderen op vakantie gaat. Op deze pagina zie je op welke parken Koos Konijn rondloopt, waar een koos fanweekend is en lees je alles over de Koos Konijn Foundation. Lekker voordelig, want het levert je korting op en daarnaast handig als je met kinderen naar 1 van de Roompot parken wilt.

Roompot lentedeals

De Roompot Lentedeals bestaat eigenlijk uit diverse acties. De lente kent namelijk weken dat vakantieparken behoorlijk vol zitten, maar ook weken dat het er rustig is. Zowel de voorjaarsvakantie, als de meivakantie vallen bij Roompot over de Lentedeals. Ook voor deze actie geldt dat je rond het maximale zit wat je qua korting kan pakken. Wil je er dus in de lente even tussenuit, activeer dan de lentedeals via deze pagina op de Roompot website.

Voorjaarsvakantie aanbieding

De voorjaarsvakantie aanbieding is het hele jaar door geldig. Op het moment dat de voorjaarsvakantie, ook wel caranvalsvakantie genoemd dichtbij komt, wordt dit een soort van last minute actie. Is de voorjaarsvakantie nog wat verder weg, dan is dit een vroegboekactie. Hoe dan ook. Je kan veel voordeel pakken, vooral als de parken tijdens de voorjaarsvakantie nog niet helemaal volgeboekt zijn. Deze actie activeer je door de voorjaarsvakantiepagina bij Roompot te bezoeken. Je korting wordt dan automatisch verwerkt.

Roompot vroegzomer voordeel in mei en juni

De maanden mei en juni zijn voor veel vakantieparken wat lastige maanden. Juni is net de zomervakantie. Roompot doet er dan ook alles aan om haar parken zo vol mogelijk te krijgen in deze periode en stunt dan met leuke kortingsacties. De actuele prijzen voor de vroegzomer actie bij Roompot kun je bekijken en activeren via de speciale Roompot actiepagina. In veel gevallen zal deze pagina je het maximale voordeel geven voor deze periode.

Roompot Meivakantie actie

Ook de Meivakantie actie geeft grote voordelen. Allereerst 40% korting. Daarnaast kun je ook bij deze actie 30 dagen voor aankomst omboeken en zonder meerkosten in termijnen betalen. De Meivakantie korting van Roompot activeer je via de speciale Meivakantie pagina van Roompot. De kortingen worden dan automatisch verwerkt. Een scherpe aanbieding, gecombineerd met een compleet en uitgebreid aanbod.

Roompot wellnessarrangementen

Voor Parkhotel Bad Arcen biedt Roompot speciale hotelarrengementen. Zeker voor een romantisch uitstapje naar Limburg is dit een aanrader! Bij dit arrangemten krijg je o.a. 10% korting op een beautybehandeling naar keuze. Tevens een 2 gangen diner, ontbijt en gratis toegang tot Thermaalbad Arcen. Tevens ontvang je nog een aantal leuke extra’s. Je hebt de keuze uit 2 soorten hotelkamers. De standaard en de comfort. Meer weten over de Roompot Wellnessarrangemten? Kijk dan op de speciale pagina hiervoor.

Roompot Kampeeraanbiedingen

Naast bungalowparken beschikt Roompot Vakanties ook over campings. Om deze campings vol te krijgen, biedt Roompot vaak hoge kortingen. De volgende acties zijn beschikbaar voor de Roompot campings:

 • Pasen – Flinke korting voor het paasweekend
 • Pasen & hemelvaart
 • Pasen & pinksteren -  aangezien deze nooit op 1 dag vallen, een lekker lang verblijf voor weinig geld.
 • Hemelvaart
 • Pinksteren
 • Juniplaats – Een maand lang verblijven met korting.
 • Augustusplaats – Verblijf van 10 – 31 augustus.
 • Septemberplaats
 • Nazomerplaats
 • Winterplaats
 • Het Roompot Kampeer zwerfpaspoort. 10 nachten vrij kamperen, keuze uit 13 campings.

Een aardige lijst kampeerkortingen dus bij Roompot. Houd je van kamperen? Dan is het zeker de moeite waard de Roompot actiecode kamperen te activeren. Dit doe je door hier te klikken.

Familieweekend met korting

Op de Roompot parken zijn ook veel groepsaccommodaties te vinden. Makkelijk voor een familieweekend, of andere vakanties met grote groepen. Deze familievilla’s zijn niet altijd vol en kunnen er dan met korting uit. Mocht je een familieweekend willen boeken, dan is het handig om even de speciale pagina hiervoor te bekijken. Tevens activeer je hiermee deze speciale aanbieding.

Boeken met korting, of een Roompot kortingscode

De hierboven genoemde tips, zijn de beste mogelijkheden om met maximaal voordeel bij Roompot te boeken. Meer kortingsacties zijn er simpelweg niet! Om het maximale uit je boeking te halen geven we je nog wel even het advies om altijd een paar acties met elkaar te vergelijken. Het handigste hierin is. De kortingscode en een andere actie vergelijken. 1 van de 2 zal het meeste voordeel geven, maar in sommige gevallen betaal je met beide acties dezelfde prijs. Wat je dan wel zeker weet is dat je ook echt de bodemprijs te pakken hebt. We hopen dat je flink zult besparen doordat je nu deze Roompot acties kent en dat je hierdoor veel geld overhoudt om tijdens je vakantie leuke dingen te doen.

Deze website gebruikt cookies, meer info