Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Luxe Vakantiebungalows met sauna of Jacuzzi en meer luxe

Luxe Vakantiebungalows met sauna of Jacuzzi en meer luxe

Als het echt helemaal de top moet zijn qua vakantiebungalow, is het handig dit overzicht even door te nemen. We hebben namelijk de vakantieparken voor je uitgezocht die beschikken over bungalows die werkelijk voorzien in alle mogelijke denkbare luxe. Zo vind je in dit soort luxe vakantiebungalows doorgaans een sauna, jacuzzi, of turks stoombad en daarnaast ontbreekt ook andere luxe niet. Een aanrader voor jou als je tijdens je vakantie graag wilt baden in luxe. Daarnaast zijn er bij de diverse aanbieders voor vakantieparken vaak diverse aanbiedingen om in een extra luxe bungalow te verblijven. Deze aanbiedingen zetten we graag voor je op een rij.

Extra Luxe bungalow bij Landal

Extra luxe accomodatie bij Landal Greenparks

Landal Greenparks biedt ook extra luxe accomodaties aan op diverse vakantieparken. Je vindt in deze luxe landal villa's o.a. een compleet ingerichte keuken met o.a. combimagnetron, afwasmachine, senseo, broodrooster en een electrische citruspers, boxspring bedden, tweede tv, eigen sauna, wasmachine, bubbelbad, of jacuzzi in de tuin en diverse andere zaken. Zeker bij landal mag je absolute top-bungalows verwachten, voor een overigens nog redelijke prijs.
Bekijk de aanbieding voor de luxe bungalows bij Landal Greenparks

Eden VIP cottages bij Center Parcs

Bij Center Parcs is een flink aantal van de cottages de afgelopen jaren vernieuwd. De cottages zijn stukken luxer geworden, waardoor je zowel in de vakantiebungalow, als op het park ontzettend veel luxe aantreft. Regelmatig is er een scherpe aanbieding voor de luxe bungalows van Center Parcs. De moeite waard dus om eens een kijkje te nemen als je graag zou verblijven in een luxe cottage.
Alles over de Eden VIP cottages op de website van Center Parcs

Luxe bungalows bij Roompot Vakanties

Ook Roompot Vakanties heeft een aantal parken waar je extra luxe bungalows kan boeken. Je hebt als je voor het meest luxe segment gaat bij Roompot de keuze uit bijvoorbeeld royale villa's, maar ook erg luxe ingerichte appartementen. De ligging van deze luxe bungalows is uitstekend en uiteraard ontbreekt de uitgebreide keuken en de eigen privé sauna niet.
Aanbieding luxe bungalows bij Roompot Vakanties