• The best quality time
  • Memorabele momenten
  • Ultiem vakantiegevoel
Boek nu the best quality time

Boek nu the best quality time

Accommodaties op Summio Waterpark De Bloemert


  • Comfortabele en luxe bungalows
  • Eigen aanlegsteiger voor je boot
  • Extra luxe: privé zwembad en sauna

Summio Waterpark De Bloemert heeft diverse accommodaties. Het park is verdeeld in een Bospark met comfortabele bungalows in de natuur en een Waterpark met moderne bungalows bij het water. Een aantal bungalows beschikt zelfs over een privé sauna of eigen binnenzwembad! Ook voor een groepsvakantie of een rolstolvriendelijke bungalow ben je bij ons aan het juiste adres. Alle accommodaties hebben één ding gemeen: ze zijn van alle gemakken voorzien. Zo kun jij volop genieten van the best quality time.

Summio Parcs. Dit is jouw tijd om even niets te hoeven doen.

Boek nu je vakantie

Filter & sorteer

Bungalows in het bos

Wil je op elk moment van je verblijf genieten van de natuur? Verblijf dan in één van de comfortabele bungalows op het Bospark. Deze bungalows liggen op het autovrije gedeelte van ons vakantiepark tussen de bomen en zingende vogeltjes. Puur natuur!

Bekijk deze accommodaties

Bungalow met privé zwembad

Zijn jullie dol op zwemmen? Boek dan één van de bungalows met een privé zwembad op ons vakantiepark! Zo kunnen jullie op elk moment van de dag lekker dobberen in jullie eigen binnenzwembad met jetstream. Deze 8- en 10-persoonsbungalows beschikken daarnaast ook nog eens over een sauna voor nog meer ontspanning. Op en top luxe!

Ontdek deze bungalows

Bungalow met wellness

Laat je volledig onderdompelen in luxe en verblijf in één van de comfortabele bungalows met wellnessfaciliteiten! Deze luxe bungalows voor 2 tot en met 12 personen beschikken over een privé sauna. Wil je ook nog lekker bruin worden? Boek dan een bungalow die naast een sauna ook beschikt over een zonnebank. Volop keuze voor een ontspannen verblijf!

Bekijk de wellnessbungalows

Bungalow met eigen aanlegsteiger

Onze bungalows met een eigen aanlegsteiger zijn perfect als je over een eigen boot beschikt of een boot wilt huren bij het watersportcentrum op ons vakantiepark. Zo kun je je eigen bungalow voor 2 tot en met 6 personen via het water bereiken en de boot afmeren direct bij je accommodatie. Hoe comfortabel is dat?

Ontdek deze bungalows

Bungalow voor een groep

Ga je op vakantie met je familie, vriendengroep of een ander gezelschap? Dan zijn onze groepswoningen ideaal. Op Summio Waterpark De Bloemert vind je royale bungalows voor maximaal 12 personen. Ben je met een groter gezelschap? Dan kun je uiteraard meerdere bungalows boeken. Van een comfortabele groepswoning in een bosrijke omgeving tot een luxe bungalow met eigen sauna en zonnebank; er is een ruime keuze aan diverse groepsaccommodaties!

Bekijk de groepsbungalows

Rolstoelvriendelijke bungalow

Omdat we ook gasten die in een rolstoel zitten een onvergetelijke vakantie willen bezorgen, bieden we rolstoelvriendelijke bungalows aan voor 8 tot 12 personen. De rolstoelvriendelijke bungalows beschikken over voorzieningen zoals een aangepaste badkamer met een beugel bij de douche, een vast douchezitje met armleuningen en een verhoogd toilet met beugels. Daarnaast bevinden 3 slaapkamers zich op de begane grond. Ook zijn de bungalows drempelvrij, is het terras rolstoelvriendelijk en is de bestrating rondom de accommodatie verhard. Zo geniet iedereen van een zorgeloos en comfortabel verblijf op Summio Waterpark De Bloemert!

Ontdek deze bungalows

Nog meer comfortabele bungalows

Daarnaast zijn er nog meer comfortabele bungalows te vinden op Summio Waterpark De Bloemert. Zo beschikt een aantal accommodaties over een eigen wasmachine en kun je verblijven in een gelijkvloerse bungalow. Er is voor elk wat wils!

Boek nu je vakantie in Drenthe