☰ Menu
 
 

Pierre et Vacances kortingscode - Boek met flinke korting

Pierre et Vacances kortingscode - Boek met flinke korting

Van plan om te boeken bij Pierre et Vacances, of op zoek naar een luxe accommodatie in de heerlijk warme landen Frankrijk en Spanje? Boek dan met een korting van 5% bij Pierre et Vacances dankzij deze speciale kortingscode. Je boekt dan een mooie accommodatie tegen een mooie prijs, met vrijwel altijd gratis mooi weer.
Boek met kortingscode 9514 bij Pierre et Vacances

Voorwaarden Pierre et Vacances kortingscode

Met deze kortingscode heb je recht op 5% korting. Gebruik maken van deze korting? Let dan op het volgende:

  • Klik allereerst door naar de pagina op de website van Pierre et Vacances met alle info over deze kortingscode en alle aanbiedingen die bij deze kortingscode horen.
  • Deze Pierre et Vacances kortingscode is geldig tot en met 7 Mei 2016.
  • Je krijgt alleen korting op de huurprijs van de accommodatie, de kortingscode zorgt dus niet voor korting op de reserveringskosten e.d.

Een kortingscode met zeer ruime voorwaarden dus. Kijk je al uit naar de Spaanse en Franse zon? Bekijk dan snel het actuele aanbod op de website van Pierre et Vacances via onderstaande link.
Boek met kortingscode 9514 bij Pierre et Vacances

Wat krijg je met deze Pierre et Vacances actiecode?

Ben je nog niet bekend met het aanbod van Pierre et Vacances? Dan adviseren we je om je hier snel even in te verdiepen, want de resorts zijn werkelijk prachtig en liggen in erg mooie gebieden. Parken met een nog luxueuzere uitstraling kun je maar zeer moeilijk vinden. Wellicht biedt deze kortingscode, gecombineerd met de prachtige parken je net het laatste zetje om eens kennis te maken met Pierre et Vacances.
Boek met kortingscode 9514 bij Pierre et Vacances

Deze website gebruikt cookies, meer info