Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Landal Beach Resort Ooghduyne

Julianadorp aan Zee, Noord-Holland

Landal GreenParks

Park in het kort


  • Modern parkcentrum met overdekt zwembad en indoor speeltuin
  • Vlakbij de kust van Julianadorp aan Zee
  • Prachtige bungalows

Vlakbij de Noord-Hollandse kust. Voorzien van prachtige bungalows. Daarnaast vind je in het parkcentrum ook nog een tal van faciliteiten. Natuurlijk is er op dit kindvriendelijke park een overdekt zwembad, voorzien van glijbaan, zwemmersbar, stroomversnelling en whirpool. Ook is er een indoorspeelplaats en natuurlijk de Bollo club. Tevens vind je op Landal Beach Resort Ooghduyne een brasserie en een grillrestaurant. Daarnaast tal van andere faciliteiten. Naast luxe bungalows voorzien van sauna en kinderbungalows vind je hier ook speciale hondenbungalows. Kortom: Een echt gezinspark aan de kust waar erg veel te doen is. Lees uitgebreide omschrijving.

Landal Beach Resort Ooghduyne Boeken

Check de beste aanbieding bij:

Of check de actuele last minutes

Springkussen op Landal Beach Resort Ooghduyne

Landal Beach Resort Ooghduyne

Tegen Julianadorp aan Zee ligt Landal Beach resort Oogduyne. Het park is gelegen aan de kust, op slechts enkele kilometers van Den helder. Een dagje Texel behoort dus ook tot de mogelijkheden. Het vakantiepark heeft dus een unieke ligging en erg veel te bieden, zowel in de omgeving, als op het park.

Bowlingbaan

Faciliteiten op Beach resort Ooghduyne

Er is een binnenzwembad aanwezig met superglijbaan, stroomversnelling, speciaal kinderbad en zwemmersbar. Verder ook een relaxruimte met sauna, voor als u heerlijk wilt ontspannen, solarium, bubbelbad en daarnaast ook nog eens bowlingbanen, een restaurant en een snackbar. Voor de sportievelingen is er een tennisbaan, 9 holes golfbaan en nog meer sportieve faciliteiten.

De villa's op Landal Beach Resort Ooghduyne

Bungalows op Beach Resort Ooghduyne

Op Landal Beach Resort Ooghduyne heb je de keuze uit luxe en comfortabele bungalows en appartementen. Ook vind je bijzondere onder de bungalows van Beach Resort Ooghduyne zeer bijzondere exemplaren, zoals speciale kinderbungalows en hondenbungalows. Vroeger vond je ook strandhuisjes op dit park. Tegenwoordig vormen deze strandhuisjes een eigen park onder de naam Landal Strandhuisjes Julianadorp.

Bekijk alle bungalows
Moderne 2 persoonsslaapkamer

Aanbiedingen en prijzen Makkum Beach

Afhankelijk van de bungalow die je kiest, hoeft een verblijf op het park niet duur te zijn. Om hier vakantie te houden voor de laagste prijs, kun je de door ons geselecteerde aanbieders vergelijken.

Reviews

8.4

Rick
01-12-2017

Geweldige strandhuisjes en wat een uitzicht

Uitzicht over zee, strandtentjes in de buurt en de strandhuisjes zelf zijn ook perfect. Wij komen hier zeker een keer terug, want het is echt toppie!

 

Deze website gebruikt cookies, meer info