Vroege Voordeelweken bij 't Hooge Holt

Profiteer van 20% korting in de zomervakantie!

Wij kunnen niet wachten op de zomervakantie, jij dan? De zomer is namelijk een feestje op 't Hooge Holt! Lekker zwemmen in ons buitenzwembad, vissen aan de visvijver, elke avond gezelligheid en het genieten van de prachtige, groene omgeving. Omdat we jou graag erbij willen hebben deze zomer hebben we nu tijdelijk 20% vroegboekkorting! Boek snel jouw favoriete woning. 

De korting is al verrekend op de website. Alleen geldig op een selectie vakantiehuizen, met een aankomstdag tussen 12 juli t/m 23 augustus 2024.

Over 't Hooge Holt

Ontdek het leukste vakantiepark van Nederland! In het mooie, groene Overijssel vind je in Gramsbergen ons oergezellige vakantiepark. Kom je zwemmen, spelen met ons animatieteam of heerlijk borrelen op ons horecaterras buiten? Ook op regenachtige zomerdagen hoef je je bij ons niet te vervelen. Ons grote overdekte plaza heeft een bowlingbaan, escaperoom, indoor speeltuin, restaurant en ook nog eens een binnenzwembad. 

Ons aanbod vakantiewoningen varieert enorm zodat we voor iedereen een favoriet huisje hebben. Elke woning heeft een eigen terras of veranda, zodat je ook bij het huisje heerlijk kunt genieten van de zomer!

Bekijk onze vakantiewoningen

 

✓ In groen Overijssel

In het prachtige Vechtdal, vlak bij de Duitse grens

✓ Faciliteiten en animatie

Met o.a. overdekt zwembad, fietsverhuur en animatieteam

✓ Gratis annuleren

Je hebt 14 dagen bedenktijd. Bekijk voorwaarden.

De zekerheid van: