Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Center Parcs Kindercottages. Informatie & aanbiedingen

Center Parcs Kindercottages. Informatie & aanbiedingen

Veel Center Parcs parken beschikken over speciale kinderbungalows. Iedere Center Parcs Kindercottage is minimaal uitgerust met een kleurrijke kinderkamer en speelgoed. De overtreffende trap: De Nieuwe Generatie Kindercottage. Deze vind je in 2 parken. Ze beschikken over een aparte speelkamer en speelhut. Is dit nog niet avontuurlijk, of speciaal genoeg? Kies dan voor een boomhuis, een pony-cottage of een Jungle Cabana. Naast erg leuk voor de kinderen, zijn alle kindvriendelijke accommodaties natuurlijk ook voorzien van de nodige veiligheidsmaatregelen.

Comfort kindercottage: Lekker kindvriendelijk

Comfort is het eenvoudigste type kindercottage bij Center Parcs. Deze kleurrijke kinderbungalows zijn voorzien van het nodige speelgoed en leuk kindermeubilair. Ook aan baby’s is gedacht, want je vindt er de nodige babyspullen. Buiten al deze zaken vind je een compleet uitgeruste keuken, met o.a. een vaatwasser en magnetron. De Comfort kindercottage is verder voorzien van een Flatscreen tv, open haard, terras met tuinmeubilair en diverse extra’s.
Center Parcs KindercottageBekijk foto's en check actuele aanbiedingen voor de Comfort kindercottage

Premium kindercottage: Luxer en beter

De premium is het het wat luxere model kindercottage. Naast alles wat het type Comfort te bieden heeft, krijg je hier extra services, zoals een compleet keukenpakket en opgemaakte bedden bij aankomst. TV kijken net voor het slapen gaan kan dankzij de tweede tv in de slaaplamer. Neem trouwens de favoriete muziek van de kinderen mee, want deze bungalow is uitgerust met een mini HIFI-set.
Bekijk foto's en check actuele aanbiedingen voor de Comfort kindercottage

Nieuwe Generatie Kindercottage

Nieuwe Generatie Kindercottage: Speelhut met glijbaan

De overtreffende trap op het gebied van kinderbungalows heet “Nieuwe Generatie Kindercottage”. Hier vind je alles wat je ook tegenkomt in de Comfort en Premium exemplaren, maar bij deze cottages gaat Center Parcs nog een hele stap verder. De bungalow is namelijk uitgerust met een speelkamer. Buiten vind je binnen de grenzen van het omheinde terras, ook nog een speelhut, voorzien van glijbaan!
Qua comfort ligt het niveau van dit type cottage ook een flink stapje hoger. De keuken is voorzien van een vaatwasser, NESCAFÉ Dolce Gusto, combi magnetron met crispfunctie, koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker en een elektrische citruspers. In de woonkamer is het lekker warm, want deze is voorzien van een open haard.
De Nieuwe Generatie Kindercottage vind je op Center Parcs De Eemhof en Het Meerdal.

Vakantie in een cottage bij de pony's

Zijn je kinderen gek op pony's? Boek dan een ponyvakantie en verblijf in een pony-cottage. Je kijkt dan vanaf je terras uit op de ponyrijbak. Slecht weer?  Dan wordt de ponyrijbak overdekt. Je kinderen krijgen tijdens hun verblijf een eigen pony. Iedere dag mogen ze hun hart ophalen met het verzorgen en versieren van hun “eigen” pony. Na een oefenritje op het terrein mogen je kinderen onder begeleiding een rit maken door het park. Ponyvakantie boeken? Dit kan in de parken Het Meerdaal, Erperheide en Les Bois-Francs.
Alles over ponycottages en ponyvakanties bij Center Parcs

Center Parcs Boomhuis

Slaap in bijzonder boomhuis

In de parken Bispinger Heide en Le Bois aux Daims staan bijzondere boomhuizen. Laat je verrassen door het spectaculaire uitzicht. Een verblijf in een boomhuis is erg avontuurlijk, maar toch ook comfortabel. Afhankelijk van het type, zijn de boomhuizen voorzien van:

  • Een terras tussen de bomen.
  • Zeer sfeervolle inrichting.
  • Badkamer met regendouche en ligbad.
  • TV in zowel de woonkamer, als de slaapkamers.

Avontuurlijk, maar ook zeer exclusief. Na het verblijf in een boomhuis ben je van 1 ding zeker: De kinderen zullen het er nog lang over hebben.
Bekijk foto's en meer van de Center Parcs boomhuizen

Jungle Cabana

Jungle Cabana’s op Center Parcs Het Heijderbos

Het Heijderbos beschikt over een stukje “echte” jungle. Een overdekt stukje tropisch regenwoud van 2500 m². In deze Jungle Dome worden regelmatig expedities gehouden. Je vindt hier een touwbanenparcours, kabelbaan en een speelwereld.
Overnachten in de Jungle Dome van Center Parcs Het Heijderbos kan ook. Boek een Jungle Lodge arrangement en overnacht in een Jungle Cabana aan de rand van het oerwoud! Samen met een ranger maken je kinderen kennis met de tropische dieren en vervullen ze opdrachten in de Jungle Dome. Tijdens de nacht kampeer je met je gezin in een back to basic slaapvertrek, de Jungle Cabana. Beleef de unieke ervaring van slapen in een oerwoud vol met nachtelijke geluiden!
Alles over de Jungle Cabana's op Het Heijderbos

Kindercottages en kindvriendelijke parken bij Center Parcs

Naast speciale kindercottages. Biedt Center Parcs natuurlijk tal van kindvriendelijke activiteiten en faciliteiten. Je kunt er natuurlijk zwemmen en van de glij- of wildwaterbaan in de Aqua Mundo. De Market Dome staat helemaal bol van de vele leuke dingen voor jong en oud. Tevens worden er op het park tal van leuke dingen georganiseerd. Een speciale Center Parcs kindercottage boeken maakt het helemaal af. De kinderbungalows vind je op de volgende parken:

  • Het Heijderbos in Limburg
  • Port Zélande vlakbij de kust
  • Het Meerdal in Limburg
  • De Kempervennen in Noord-Brabant
  • Parc Sandur in Drenthe
  • De Vossemeren in België
  • Erperheide in België
  • Bispinger Heide in Duitsland
  • Park Hochsauerland in Duitsland
  • De Eemhof in Flevoland

Wil je genieten van deze unieke kindercottages van Center Parcs, dan weet je dus voor welke parken je kan kiezen. Nog 1 goede tip: Center Parcs biedt scherpe aanbiedingen voor gezinnen met kinderen, wel zo handig om deze even te bekijken voordat je gaat boeken. Kijk voor de Center Parcs familiekorting.

 

 

Deze website gebruikt cookies, meer info